Edukas eestlannast muusik & lauljanna Marya Roxx (27) elab juba 2007st aastast koos abikaasa Renee Meriste, tütar Dora-Liisa ning pisipoeg Angus Martin’iga Los Angeles’es ning tuuritab oma bändiga mööda maailma ringi. Õnne ja heaolu retseptiks peab ta perekonda ning tegelemist hingelähedaste asjadega. “Õnn ja heaolu restept on pere ja tegeleda endale huvi pakkuvate asjadega,” räägib Marya Roxx Ohmygossip.ee’le.

Palun rääkige kuidas teil ja teie perel läheb? Kas tunnete vahel ka koduigatsusest või kiire elutempo ei anna selleks aega?
Eesti on ikkagi meie sünnimaa ja igatseme seda ikka, aga selge on ka see, et elu on nii kiire, et alati sellepeale ei jõua mõelda.

Milline on teie bändi koosseis täna, mille kallal hetkel töötate ning millised suuremad kontserdid teid lähemal ajal ees ootavad ning kas Eesti publikul on ka lootust teid millalgi siinmail näha?
Esinen 15. juunil Tallinna Lauluvajlakul Rock Summeril. Kirjutan samuti uusi laule oma järgmise albumi jaoks. Bändi kooseis on muutuv vastavalt sellele, kes on parjasti vaba. Seekord on kitarril Brent Woods, bass James Lomenzo, trummid Vinny Appice.

Nägin Facebookis pilti, kus olite ühes kaadris koos Ozzy Osbourn’iga. Kas teete koostööd, olete sõbrad või põrkasite lihtsalt kokku?
Ozzyga kohtusin kohaliku toidupoe ees. Ta oli vaga sõbralik ja lõbus ja pildistamise vastu polnud tal midagi. Eks see on üks Los Angelese elu boonuseid, et kuulsusi kohtab igal sammul.

Kui kerge-raske on teie jaoks Ameerikas uusi tutvusi luua või sõpru leida? Kui palju häirib see, et suurem osa inimestest on väga enesekesksed ning üldiselt huvituvad suuremal jaol vaid oma tegemistest?

Minu jaoks tutvusi luua ja sõpru leida on väga lihtne, kuna inimesed on väga avatud. Enesekesksust pole väga kohanud. Arvan, et sellega ei saa ainult kogu Ameerika ühiskonda seostada vaid pigem leidub seda kõikjal maailmas.

Mis on peamised asjad, mida olete oma Ameerika elu jooksul õppinud?
Olen õppinud olema avatud ja et oma rahvus, omad väärtused ja oma religioon on väga tähtsad ja neid tuleb hoida.

Mis on teie hobid peale muusika?

Mulle meeldib käia teatris, kinos, ooperis, suusatada, lugeda.

Tänapäeval on väga populaarne blogida – kas teie ka blogite? Kui jah siis millisel aadressil?
Kahuks ei ole aega sellise asjaga tegeleda. Töö ja pere elu võtab oma.

Milliseid blogisid/veebilehti ise regulaarselt külastate?
Tõeliselt lemmik veebileht on www.realbeauty.com, kus on ilu, tervise ja moe nõuandeid.

Mis on teie jaoks õnn ning mis on teie “heaolu retsept”?

Õnn ja heaolu restept on pere ja tegeleda endale huvi pakkuvate asjadega.


Marya Roxx (Fotod: Donna Fedenko)