“Kuna tihti küsitakse meie plaati, siis stuudio plaanid on täitsa olemas. Püüame teha täiesti omaloomingulise plaadi. Viisid olen siiani ise kokku vorpinud ja väga heade tekstidega varustab meid mu elukaaslane Kadri. Seni üks menukamaid MaMa lugusid on olnud „Ainus oled sa“, mis on paljudele lemmikuks saanud,” räägib Mati Klamp Ohmygossip.ee’le.

Ansambli “MaMa” solist Mati Klamp, kui noorelt teil tekkis huvi muusika ja laulmise vastu?
Laulsin juba lasteaias. Kasvatajad panid mind tihti üksi laulma, eks sealt see pisik ja kutsumus tuli.

Te osalesite aastate eest Anne Veski juhitud “Karaokeässa” saates, mida põnevat te sellest saatest meenutaksite?
Eks kõik oli põnev. Üldse seda saate tegemist on kõrvalt huvitav vaadata ja jälgida. Samuti sai juurde väga palju uusi lahedaid ja toredaid tuttavaid. Täna valiksin ma aga laulmiseks hoopis teised laulud.

Kas teil pole olnud plaanis minna osalema “Eesti otsib superstaari” saatesse?
Ei. Tunnen, et olen muusikas saavutanud täpselt nii palju kui vajan ja ei näe vajadust sinna minna. Usun, et sinna võiksid minna ikka nooremad inimesed.

Te olete olnud solistiks ansamblis Anmatino koos Anne Lohoga ja laulnud ühte hittlugu “Kahte südant” duetina. Kuidas see laul sündis ja kas esitate seda ka praeguses MaMa- s, kus te üheks solistiks olete?
Ega täpselt mäletagi, kuidas see laul sündis aga menukaks see kujunes küll. MaMa- ga me seda ei tee ja ei kujutaks ette ka, kuidas Margus seda Anne osa laulaks.

Millised on MaMa uuemad lood ja kas on plaanis uusi lugusid salvestada ka lähemal ajal?

Kuna tihti küsitakse meie plaati, siis stuudio plaanid on täitsa olemas. Püüame teha täiesti omaloomingulise plaadi. Viisid olen siiani ise kokku vorpinud ja väga heade tekstidega varustab meid mu elukaaslane Kadri. Seni üks menukamaid MaMa lugusid on olnud „Ainus oled sa“, mis on paljudele lemmikuks saanud. Uuemad lood on „ Ainult täna“ ja „Võid ju keelata“. Aga teisi laule ja meie tegemistest saab lugeda kodulehelt: www.arrogant.ee/mama.

Millal ja kus MaMa lähemal ajal esineb ja millised on plaanid suveks?

Esinemisi saab jälgida meie kodulehelt ja samuti püüame ka facebookis oma tegemistest teada anda. Avalikke üritusi on meil vähe, enamuses on juubelid, pulmad ja sellised kinnised peod. Aga vahel mängime ka pubides.

Milliseid ameteid te siiani pidanud olete ja millist tööd te praegu teete?
Hetkel olen Lahmuse Koolis õpetaja. Kõige esimene töö oli Võhma Lihakombinaadis. Töötasin öösiti, panin kaupu kokku, millele kaubaautod hommikul järgi tulid.

Teie perekond ja lapsed?
Pere on tore, seal on lapsi ja ka täiskasvanuid.

Huvialad?
Ega huvialadeks väga aega jäägi, suviti meeldib kalal käia. Ka jalgpall on tore, kahjuks pole ammu seda saanud mängida.

Millist muusikat te ise kuulata armastate ja kes on teie lemmikud?
Kuna meeldib kuulata raadiot Elmar ja samuti teeme MaMaga ka enamuses eestikeelset tantsumuusikat, siis sinna valdkonda see minu muusikamaitse jääbki. Kui välja tuua artiste, siis Smilers, Kolumbus Kris, Ivo Linna ja Tanel Padar külmaks ei jäta.

Millist raadiojaama te enim kuulate?
Raadio Elmar on esirinnas, samuti Kuma raadio.

Põnevaim seik senisest elust?
Igas päevas on omaette põnevust ja lahedaid seiku. Kui tegeleda muusikaga, siis igav ei hakka ja põnevaid hetki elus jagub kuhjaga.

Kas teil on ka midagi südamel, mida sooviksite ära öelda?

Tahan tänada kõiki, kellele MaMa on midagi pakkunud ja kellele me meeldime. Just Teie jaoks me olemas olemegi!