Briti skandaalitar Jordani uus mees Alex Reid pidi piinlikkusega esitlema oma liigagi naiselikku poolt. “Jah, mulle meeldib kodus naisteriideid kanda ja end meikida”, tunnistas ta tänu ekspruudi ähvardustele, vahendab Female First.

Musklihunnik Alex (34), kes kasutab alternatiivina nime Roxanne, oli sunnitud oma käitumist avalikkusele põhjendama enne, kui tema ekspruut Marie Thornton seda teinud oleks. “Marie oli ainus, kes minu saladust teadis. Kasutasin seda tema võlumiseks,” tunnistas Alex. Marie ei ole Alexist siiani üle saanud, kuigi mees on juba kuid olnud suhtes Katie “Jordan” Price’iga. Niisiis ähvardas Marie Katie’ile mehe veidratest kiiksudest rääkida, tehes sellega suhtlusportaalis FaceBook juba algust. “Mul pole midagi häbeneda! See on väljapressimine! Tahan et inimesed kuuleksid tõde minu suust, sest mingi armukade eksnaine ei tohiks asju enda kasuks väänata,” kuulutas Reid.

Kuigi Alexile meeldib end kodus naisena tunda, keeldub ta magamistoas naise rollis olemast. Jordani eksabikaasa, Peter Andre, on siiski modelli palunud, et too ei laseks Alexil vähemalt laste ees Roxanne’ina ringi tatsata. “Misiganes inimesed privaatselt teevad pole kellegi teise asi, kuid lapsed ei tohiks seda näha, see ei kuulu nende ellu ja nad ei saaks sellest aru. Lisaks on nad visad jäljendajad”, tunneb Peter laste pärast muret. “See on masendav, aga mis ma teha saan?”