”Hetkel tegelen müügialal ja veel paljude asjadega. Unistusi on palju aga pigem elan ühe päeva kaupa ja naudin oleviku selle asemel, et kulutada kogu aeg unistamisele. Niimoodi võid ükskord ärgata ja avastada, et kõik ilusad hetked on mööda läinud,“ räägib võistlustantsija Ott-Sander Palm Ohmygossip.ee’le.

Kuidas ja millal alustasite tantsimisega?
Alustasin tantsimisega aastal ’98. Alustamine oli päris konkreetne, kuna ma olin ja olen tegelikult mingil määral siiamaani selline, et kui midagi uut pakutakse, siis võtan selle kahe käega vastu. Sama juhtus ka tantsuga, mulle tulid ukse taha perekonna tuttavad, kelle tütar tantsis ja pakkusid, et ehk soovin nende tütrega tantsima hakata. Mõeldud ja tehtud!

Kui suurt tööd ja vaeva on vaja, et jõuda nii kaugele?
Tööd on meeeeeeletult vaja teha ja kohe kindlasti ei jõuta nii kaugele üksi vaid väga tugeva perekonna toetusega. Peale selle peavad olema õpetajatel koolis tugevad närvid, sest tehes koguaeg trenne, peab paratamatult trennide ja võistluste tõttu koolist puuduma. Trennides veedetud aeg on ainult üks osa sellest kogu kompotist, mis need tulemused tagab.

Millise kogemuse saite saatest ”Tantsud tähtedega“?
Kindlasti on saadud kogemus positiivne! Kuna ma võistlesin tantsuga aastaid tiitlite nimel, siis oli see selles mõttes väga uus kogemus võistelda heategevuse nimel. Ja muidugi viis see saade mind kokku ühe armsa inimesega.

Kui keeruline on lapse kasvatamine uue suhte kõrval?
Ei ole raske. Nagu öeldakse, kõik on võimalik kui väga tahta.

Millega tegelete praegu ja millised on tuleviku unistused?
Hetkel tegelen müügialal ja veel paljude asjadega. Unistusi on palju, aga pigem elan ühe päeva kaupa ja naudin oleviku selle asemel, et kulutada kogu aeg unistamisele. Niimoodi võid ükskord ärgata ja  avastada, et kõik ilusad hetked on mööda läinud.

Kuhu soovite jõuda paari aasta pärast?
Ei oska seda hetkel väga öelda aga suhtekorraldus ja turundus tõmbavad mind. Eks ole näha, kas see ongi minu tuleviku tegevusala.

Mida soovite Eesti inimestele öelda?
Vähem kibestumust ja pessimismi!

Kas midagi on hingel?
Ei ole.