”Ma ei oskagi öelda, kas see annab erilise kogemuse. Pigem mõnusa emotsiooni ja selle viivukese 3 minuti jooksul õpid andma endast 100%,“ räägib Dagmar Oja sellest, millise kogemuse on talle andnud Eurovisioonidel käimine.

Kuidas sai teist taustalaulja?
Tegelikult olen ma sellest korduvalt juba ajakirjanduses rääkinud. Kõik sai alguse  “Kaks takti ette” 98/99 aasta hooajal, kui osalesin seal solistina. Ka Lauri Pihlap võttis osa sellel aastal ja tema laulu järgi hakkasime Vilgatsiga proovide ajal kaasa laulma. Kuidagi läks kõik nii, et salvestuse ajal olime juba laval.

Kas sooviksite olla pigem solist, kui taustalaulja?
Sellist soovi mul polegi, ma olen suurima õnnelikkusega taustalaulja!

Milliseid kogemusi on teile andnud Eurovisioonidel käimine?
Ma ei oskagi öelda, kas see annab erilise kogemuse. Pigem mõnusa emotsiooni ja selle viivukese 3 minuti jooksul õpid andma endast 100%.

Millega tegelete praegu?
Hetkel osalen Shreki muusikalis, mis kestab veel terve mai kuu. Etendused on 2 korda päevas, seega sagimist jagub palju. Poole mai pealt hakkavad Tartus Jacksoni muusikali proovid. Jagan end hetkel paraleelselt Tallinna ja Tartu vahel.                                                                                                   
Millised plaanid on suveks?

Kuna Tartu muusikal saab läbi 22. juunil siis sellesse kuusse suuri plaane pole. Juulis on mõned esinemised, üldiselt üritan ikka puhata ka, aga kõik käib nii kiirelt, et ma ei imesta, kui suvi tuleb siiski töine.

Millest unistate ja millised on eesmärgid tulevikuks?
Unistus on ikka see, et laul kestaks :)

Kas midagi on hingel?
Soovin, et lapsel läheks kõik elus hästi!