Angelina Jolie (34) murekoorem aina kasvab – äsja selgus, et tema elukaaslane ja laste isa, Hollywoodi superstaar Brad Pitt (46) kohtus oma endise naise Jennifer Anistoniga (40). Salaja muidugi. Ja juba teist korda sel aastal, vahendab DailyMail.

Hoolega varjatud kohtumine toimus New Yorgis, Essex House hotellis Central Parki lähistel, kus Brad ööbis. Jennifer saabus, üritades märkamatuks jääda ning läks otse eksmehe sviiti. Väidetavalt olevat Bradil vaja oma emotsionaalset pagasit ja muresid kellelegi kurta ning ta valis selleks usaldusisikuks just endise “Sõprade” staari Jenniferi, kellega nad olid viis aastat abielus. Brad pihtis eksabikaasale oma raskest elust Angelinaga, soovides ilmselt nõu ja endise naise toetust, millest ta aga ilma jäi. “Jennifer tegi talle kiirelt selgeks, et ei soovi mingil viisil olla tema ja Angelina võimalikus lahkuminekus osaline ega taha seetõttu ka nende omavahelistest jamadest midagi kuulda”, rääkis Bradile lähedalseisev isik.

Brad ja Jennifer olevat ka regulaarselt telefonitsi ühenduses ja Jen suhtleb siiani aktiivselt Bradi emaga. Paar lahutas aastal 2005 oma viieaastase abielu, sest Brad kohtas filmivõtetel meesteõgijast Angelinat ning jättis Jenniferi kus seda ja teist. Kuigi Bradil ka Angelinal on kolm ühist ja kolm adopteeritud järeltulijat, käivad siiski kuuldused et paar on juba pikemat aega lahkumineku äärel.