Tuntud raadiohääl, kolme lapse, Merily (15), Ron- Robert´i (3,5) ja River´i (1a3k) ema Kirsti Valdstein-Timmer(37) räägib Gossip.ee-le, et seekord läheb ta jaanipäevaks Lõuna- Prantsusmaale. Vaatame, mida süüakse, mida juuakse ja kellega rõõmsameelne Sky Plusi “Naisteka” tegija oma suvereisi ette võtab.

Tere Kirsti, kus ja kellega veedad sellel aastal jaanipäeva?
Oo…. (paus-toim.), jaanipäeva veedan sel aastal oma pere ja Nukuteatri direktori Meelis Pai perekonnaga Lõuna-Prantsusmaal. Merily jääb meil seekord maha, temal on omad plaanid.

Kust teil tuli selline vahva mõte Lõuna-Prantsusmaale minna? Kui kauaks te lähete?
Prantsusmaa, eriti Lõuna-Prantsusmaa on minu vaieldamatu lemmikmaa. Kuna Eesti suvi on selline nagu ta on, tuleb minna akusid laadima ja lapsed tahaks ju merevette ka kasta.  Läheme kolmeks nädalaks. Pealegi on Ron-Robert alates teisest eluaastast unistanud Eiffeli torni minekust. Viime ta siis nüüd Pariisi.

Kas Sa veedad seal terve puhkuse? Mis saab niikaua Sinu “Naisteka” saadetest?
Mul polegi puhkust, ma ei käi ju igapäevaselt tööl. Saime Sky Plus’is kokkuleppele, et paar Naistekat jääb lihtsalt ära.

Hiljuti, kui Sind intervjueerisin, olite te Bulgaarias. Kas lastel on see teine reis peale teie Bulgaarias käigu?
Lapsed on mul tublid reisumehed. Ron-Robert on mitu korda Hispaanias käinud, Tais, Bulgaarias, Soomes. River oli kahe kuune, kui me kolmeks nädalaks Bulgaariasse sõitsime ja aastavahetusel olime perega Soomes. Nad on väga vaprad.

Jaanipäev on eestlastel suur trallipüha. Mida tavaliselt jaanipäeval joote, mis on teie traditsiooniline jaanipäevanaps?
Jaanipäeva naps? Eesti ilmaga ikka midagi sellist, mis sooja annab. Sorry, mitte sooja ei anna, vaid seest soojaks teeb.

Ja seest teeb soojaks…., viin?
See võib ka kohvi või tee olla. Mina viina ei joo ega soovita teistele ka.

On Sul ka konkreetne alkoholi eelistus või pead  jaanipäeva hoopis napsuta?
Ei pea napsuta. Konjak teeb sooja. Aga eks see selgub, on selleks konjak või vein.

Kas teil on aastatega kujunenud ka mingi sptsiaalne traditsiooniline jaanipäevasöök?

Eks see jaanipäevasöök ikka ?a?lõkk ole. Ja rabarberikook. Ja maasikad.

Elad põnevat elu. Räägi palun Gossip.ee lugejatele, mis huvitavaid plaane oled veel suveks teinud? Kas Sa Vanalinnapäevadel käisid?
Vanalinnapäevadele sel aastal ei jõudnud. Rohkem suveplaane polegi teinud. Madonnat lähen kuulama ja suvetuure-etendusi tahaks ka näha.