Poolte kokkuleppel lõpeb sel nädalal Märt Treieri töö rahvusringhäälingu raadiouudiste juhina. Uut juhti raadiouudistele esialgu otsima ei hakata.

“See kuu veenis mind eeskätt selles, et olen ennekõike ajakirjanik ja eelistan seda juhtimisele. Selleks ju katseaeg ongi, et enese keskkonda sobivust testida. Teen rõõmuga edasi Vikerhommikuid ja võtan lõpuks ometi ette oma konsultatsioonifirma arendamise, et inimestele meediasuhtluse peensustest rääkida. Tegelikult on tegemisi veel ja veel. Võimalik, et ühel päeval kohtume ka teleris,” rääkis Märt Treier.

Tiina Kaalep ütles, et Treieri otsus loobuda on talle arusaadav. “Vahel ei hakka asjad klappima isegi siis, kui kõik eeldused selleks on olemas. Esialgu me raadiouudistele uut juhti otsima ei hakka, vaid leiame vajaliku ärategemiseks jõudu toimetuse enda seest,” selgitas Kaalep.

Enne ERR-is ametisseasumist (7. septembril 2009) töötas Märt Treier kümme aastat TV3-s, neist kolm viimast uudistetoimetuse juhatajana. Viimastel aastatel on ta olnud Vikerraadio hommikuprogrammi üks saatejuhte, aastal 1995 tuli toimetajaks Klassikaraadiosse.