Kim Kardashian ja Kanye West jätavad õnneliku paari mulje, kuid tegelikult on suhe ohus, kirjutab ajakiri In Touch.

Lapseootel Kim Kardashian (32) arvas, et leidis oma elu armastuse Kanye West’i  (35) näol ning on nüüd paanikas, sest mees on hakanud temast eemale hoidma.

“Kanye tunded Kim’i vastu on jahtunud,” ütleb allikas ajakirjale ja jätkab: “Kunagi oli Kanye temasse nii armunud, et oli nõus tegema kõik selle nimel, et Kim’i südant võita. Nüüd üritab ta temast vabaneda, vaatamata sellele, et saavad lapse. See teeb Kim’i väga närviliseks. Et Kanye ta maha jätab ja temast saab üksikema on tema jaoks kõige hirmsam õudusunenägu.”

Arutletakse selle üle, miks Kanye suhtest tüdinenud on ja enamuse meelest on põhjuseks see, et Kim on sõltuvuses pidevalt rambivalguses olemisest. Vähe sellest, et meedia paari igat sammu jälgib, sundis Kim teda osalema oma telesarjas “Keeping up with the Kardashians”.

Kanye ei soovi tulevikus tõsielusarjaga mingit pistmist teha ning nõuab, et ka Kim selles osalemise lõpetaks.

Kim on öelnud, et last oodata on raskem kui ta oleks arvanud. “See on raske. Mul on mitu korda paha olnud ja ma pole siis võimeline midagi tegema. Ma tahan porgandeid ja kastmeid. Armastasin magusat, aga mitte enam. Ma ei suuda isegi shokolaadi süüa!”