OHMYGOSSIP — Zara Larsson’i hitt “Uncover” müüs vähem kui kuuga 20 000 eksemplari ehk “plaatina”, on esikohal Rootsi topplistil ja Spotify’s ning plaadifirma andmeil on teda Youtube’is 50 miljonit korda vaadatud, kirjutab Expressen.

Hetkel viibib Zara Larsson Los-Angeles’is, kus ta kohtub erinevate plaadifirmade esindajatega. Tagasi Rootsis olles otsustatakse, milliste kasuks neist otsustada.

“Kõik plaadifirmad on Zara’st huvitatud. Nende hulgas Sony, Atlantic ja Warner kui nimetada vaid mõningaid neist.  See on täiesti uskumatu. Meie jaoks on tähtis leida artisti jaoks just talle kõige sobivam variant. Eriti tähtis on see, et tegemist oleks plaadifirmaga, kellele artist tõeliselt meeldib,” ütleb Ola Håkansson, Record Company Ten VD.

Ola Håkansson viis rahvusvahelisele muusikaturule sellised rootsi bändid nagu A-Teens ja Cardigans ning on kindel, et Zara’t saadab suur edu. “On fantastiline töötada koos sellise tüdrukuga, kellel on nii tohutu potentsiaal. Ta on juba vallutanud kõik listid ja on alles 15 aastane. See on täiesti ainulaadne.”

Zara oli 10 aastane kui ta võitis Rootsi TV 4 talendisaate “Talang”.