“Kevad on armastuse ja silmasära aeg! Jätkuvalt soovitan vingumine lõpetada, proovida näha elu päikselisemat poolt, et tuua endale ja kaaslastele oma olemise ja tegemistega rõõmu. Kuulsin hiljaaegu üht head ütlemist: „Närvid läbi nagu erametsa oraval“, mis on tegelikult parajalt humoorikas, et seda ka iseendale korrata, kui tunned, et kevadpäikesest hoolimata närv mustaks viskab. Nali aitab alati,” räägib Annely Adermann Ohmygossip.ee’le.

Annely Adermann, mida põnevat pakub TV3 oma vaatajatele saabuval kevadel?
TV3 kevadhooaeg on alanud suurepäraselt, tõestuseks on fakt, et TV3 uus suur muusika- ja paroodiashow „Su nägu kõlab tuttavalt“ tõusis teise saatega vaadatuimaks saateks Eestis, mida jälgis kokku 204 000 inimest. Tegemist on haarava meelelahutusliku show´ga, mille originaal „Your Face Sounds Familiar“ on maailmas samuti ülipopulaarne. Lisaks suursaatele on TV3 eetris palju värsket ka kodumaiste sarjade osas – reedene „Kerge elu“, kolmapäevane „Minu imeline muutumine“, hoogne „Eesti asi“, peagi alustav ülipõnev tondipüüdjate sari jne.

Alates 4. märtsist on “Seitsmesed uudised” argiõhtuti eetris senise poole tunni asemel koguni tund aega. Mida põnevat te argiõhtuti sinna tunni sisse kavandate?

„Seitsmeste uudiste“ tunnises saates jõuavad vaatajateni olulisemad päevauudised ning ka paljud muud huvitavad teemad, mis puudutavad rahvast ja ilmaelu. Lisaks leiab saatest uusi põnevaid rubriike. Marek Lindmaa teeb põnevaid eksperimente, Sirje Eesmaa portreteerib lisaks kaunitele kodudele häid Eesti inimesi, oma koht on saates Heiki Valneri alati emotsionaalsetel loomalugudel, senisest veelgi enam on rahva keskele jõudnud Eestimaa tuntud ja tundmatuid nurki avastama väsimatu telelegend Allan Muuk, reedeti on eetris Annely Adermanni rubriik „Asjatundjad“, kus lapsed arutlevad erinevatel teemadel jne. Maakondades on „Seitsmestel uudistel“ jätkuvalt reporterid, kes kohalikku elu kajastavad, nad on Hiiumaal, Saaremaal, Läänemaal, Pärnumaal, Viljandimaal, Valgamaal, Tartumaal, Lääne-Virumaal

Kuna “Seitsmesed uudised” on nüüd tund aega, siis olete suur konkurent Kanal 2- e “Reporterile”. Millega ja kuidas kavatsete konkurenti üle trumbata?
„Seitsmeste uudiste“ juht Marko Paloveer on märkinud, et tunnised uudised annavad hea võimaluse rääkida inimesi huvitavatest asjadest süvitsi ja kiirustamata ning võtta üksipulgi lahti Eesti elu, et seda koos televaatajatega lahata. Elu on näidanud, et saade pakub samas ajavööndis olevatele programmidele kenasti konkurentsi.

Miks “Omakohus” enam TV3- e ekraanile ei tule, kuigi sügisel lubasite sellest aastast jätkata?

„Omakohtu“ jätkamine oli tõesti mõnda aega teemaks, kuid kuna „Seitsmeste uudiste“ tunniseks muutmise kontseptsioon osutus edukaks, sai pooltund enne kella kaheksat just pigem uudistega täidetud.

Kas Kirsti Timmer saab endale ehk mõne uue saate TV3- es, mida ta juhtima hakkab?

Kirsti Timmerile sel kevadel TV3s uut saadet plaanitud pole, küll aga on tal mitmeid pisemaid eriprojekte, näiteks kommenteerib ta koos Ingrid Veidenbergiga „Su nägu kõlab tuttavalt“ show´d.

Milline saade TV3- es on siiani kõige vaadatuim olnud?

Selleks oleks vaja põhjalikumat eeltööd, et kõige-kõigemad saated välja tuua; hetkel võin meenutada, et viimased TV3 saated, mis teletopi vallutasid, olid detsembrikuus eetris olnud „Eestimaa uhkus“ ja äsjane „Su nägu kõlab tuttavalt“. Samas on telekanalile olulised mitte ainult tipud, vaid mitmed stabiilselt edukad programmid – näiteks „Kättemaksukontor“, „Selgeltnägijate tuleproov“, „Võimalik vaid Venemaal“, „Ment“, „Võta või jäta“ jne.

Kuidas TV3- e vaataja on suhtunud Heiki Valnerisse, kes Kanal 2- st teile üle tuli ja mida teie ise temast arvate?

Heiki Valner on hakkaja ja arukas reporter, kes oskab köitvaid teemasid leida ja päevakajalisi sündmusi põneva nurga alt kajastada. Ta on meeskonda väga hästi sisse sulanud ja koostöö sujub suurepäraselt.

Kas TV3 mõnda head estraadisaadet, nagu vanasti oli “Meelejahutaja”, ei kavatse ekraanile tuua?

Hetkel on „Su nägu kõlab tuttavalt“ kindlasti parim meelelahutus, mis olla saab.

Lähiaja plaanid?
Juba aprillikuus jõuab inimesteni heategevuskampaania, milles kutsume osalema kõiki! Nimelt saab Statoili tanklatest osta menusarja „Ment“ eksklusiivseid parkimiskelli, mille müügitulu läheb nende laste toetuseks, kes on kaotanud lähedase. Lisaks ootab „Kättemaksukontori“ fänne ees põnev võimalus osaleda avalikul salvestusel. Loomulikult on vahvaid mõtteid veel, aga neist lähemalt juba edaspidi.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Kevad on armastuse ja silmasära aeg! Jätkuvalt soovitan vingumine lõpetada, proovida näha elu päikselisemat poolt, et tuua endale ja kaaslastele oma olemise ja tegemistega rõõmu. Kuulsin hiljaaegu üht head ütlemist: „Närvid läbi nagu erametsa oraval“, mis on tegelikult parajalt humoorikas, et seda ka iseendale korrata, kui tunned, et kevadpäikesest hoolimata närv mustaks viskab. Nali aitab alati! Ja veidi filosoofiat ka – just lõppenud koolivaheajal käisime perega Lapimaal suusatamas ja seal, kõrgete mägede tipus, mõtlesin taas, et elu on nagu mäest laskumine – kui seisad kõrgel ega julge järsku langust nähes liigutadagi, siis jäädki jänni, kui aga lihtsalt rahulikult tulema hakkad, oled varsti hoos ja rahulolevalt raja lõpus.

Ja lõppu mõned vahvad mõtted lastelt, kellega reedeti „Seitsmestes uudistes“ ilmaelu üle arutleme. Viimati oli teemaks ka inimese keha ja lapsed arvasid järgmist: Aju on väga tähtis, sest kui sa tahad, et sa midagi mõelda tahaksid, aga aju pole, siis sa ei saa mõelda, aga kui on, siis saad. Südant on vaja selleks, et muidu sa ei elaks, vaid oleks kogu aeg surnud. Veresooned on tähtsad selleks, et sealt veri läbi käiks, sest muidu läheksid sa paksuks. Naba on oluline, sest muidu tuleb söök välja ja ka seepärast, et naba saaks hingata. Keelt on vaja, et saaks rääkida ja ka seepärast, et kui lähed arsti juurde ja vaadatakse kurku, peab keele välja ajama. Kõrvad on tähtsad selleks, et teada, millal auto tuleb – kui pimedad kuulevad auto tulekut, saavad nad kõnniteele minna. Varbad on aga selleks, et jalg oleks natukene pikem.