Tom Cruise ja näitlejatar Olga Kurylenko on paar, kirjutab ajaleht The Sun.

Tom Cruise (50) ja Olga Kurylenko (33) mängivad koos uues filmis “Oblivion”. Filmivõtete ajal suhtles paar omavahel tihedalt ning nüüd on neid korduvalt nähtud koos romantilist õhtusööki nautimas.

“Tom on Olga’sse väga kiindunud, ta räägib erinevaid keeli, on lõbus ja ilus,” ütleb allikas ajalehele. “Tal pole kellegagi olnud nii tõsist suhet pärast seda kui ta kohtas Katie’t. Ja näib, et Tom meeldib Olga’le samuti.”

Peatselt algab ülemaailmne filmi “Oblivion” promomise turnee ja siis saavad Tom ja Olga koos palju aega veeta. “Olga lendab koos Cruise’iga tema eralennnukis ja tal on plaanis pakkuda õhus Olgale sushiõhtusööki,” ütleb allikas.

Hiljuti andis Olga Kurylenko intervjuu ajakirjale V. “Ma võin terve päev istuda ja teda vaadata. Olen tema käest nii palju õppinud,  ta on üks suuremeelsemaid näitlejaid, kellega ma olen koos töötanud. Ma pole kunagi kohanud inimest, kellel oleks rohkem energiat.”

Olga sündis Ukrainas ja kasvas üles väga vaestes oludes koos ema ja vanaemaga. Kui ta 13 aastaselt Mosvas reisil oli, avastati ta ühe modelliagentuuri poolt. Juba 16 aastaselt kolis ta Pariisi ja sõlmis lepingu agentuuriga Madison. Olga poseeris mitmete mainekate ajakirjade kaantel ja esindas erinevaid kosmeetikafirmasid. 1999-2002 oli ta abielus prantsuse fotograafi Cedric Van Mol’iga. 2005-l aastal vahetas Olga catwalk’i kinolina vastu ja tegi oma filmidebüüdi. 2008-l aastal mängis ta James Bondi filmis “Quantum of Solace”.