Gwyneth Paltrow’i kolmas rasedus lõppes traagiliselt – ta kaotas lapse, kirjutab Mail on Sunday.  Vähe puudus, et ka Paltrow ise oleks elu kaotanud.

 

Gwyneth Paltrow  (40) räägib esimest korda lapsekaotusest ja ütleb, et tunneb beebist puudust. Näitlejatar tunnistab, et tahaks väga veel üht last, kuid kardab, et ta rohkem lapsi ei saa.

Paltrow’i ja tema abikaasa, “Coldplay” laulja Chris Martin’i (36) peres kasvab kaks last –  tütar Apple on kaheksane ja poeg Moses saab peatselt seitsme aastaseks. Mõlemad sooviksid endale väikest õde või venda. “Mu lapsed tahavad, et ma jääksin rasedaks. Ja iial ei või teada, ma võiksin veel ühe saada. Tunnen kolmandast lapsest puudust. Ma mõtlen selle peale. Kuid mul oli tõeliselt kohutav elamus kui ootasin kolmandat last,” ütleb näitlejatar, “surm oli lähedal.” Millal traagiline sündmus aset leidis, seda ta ei täpsusta.

Paltrow kiidab intervjuus väga oma meest ja peab teda lastele suurepäraseks isaks. “Ükskõik mis meie abieluga peaks juhtuma, olen ma valinud oma lastele parima isa. Teadmine, et olen saanud lapsed nii hea mehega, teeb elu kergemaks. Me langetame kõik otsused koos ja oleme teineteisele toeks.” Paar abiellus 2003-l aastal.

Hiljuti andis Gwyneth välja kokaraamatu, milles ta lähtub omaenda dieedist. Ta  ei söö muna, suhkrut, kartulit ega liha.