OHMYGOSSIP — Paris Hilton (32) ja tema toyboy River Viiperi on kihlatud. “Paris palus River’i kätt sel lihtsal põhjusel, et nii paljud tema sõpradest on kihlatud,” ütleb allikas, vahendab Veckans Nu!

Paris Hilton soovib koos poiss-sõber River Viiperi‘ga pere luua. Paar on koos alates möödunud aasta septembrist. “Paris tunneb, et tema elu pöörasemad päevad on selja taga ja ta vajab seda turvalisust, mida pakub abielu,” ütleb üks sõber. Kuna Paris abieluettepanekut ära ei suutnud oodata, siis tegi ta selle ise.

Sõprade meelest pole aga suur armastus ainuke põhjus, miks peoprintsess järsku abielusadamasse tahab jõuda. “Paris palus River’i kätt, kuna nii paljud tema sõbrad on kas kihlatud või abielus ja neil on lapsed. Ta ei taha olla vana ja õnnetu “looser”, kes jääb ripakile,” ütleb allikas ja jätkab: “See juhtus väga spontaalselt, kuna nad on vaid mõned kuud koos olnud, aga Paris leiab, et River on see õige.”

Äkiline abieluettepanek River’it ära ei ehmatanud, pigem vastupidi. “Ta vastas entusiastlikult “jaa”, aga esialgu hoiavad nad kihlumise oma teada.”

Paris Hilton ei kanna kihlasõrmust esimest korda. Ta on ka varem kaks korda kihlatud olnud – 2002-l aastal modell Jason Shaw‘ga ja 2005-l aastal kreeka miljärdäri poja Paris Latsis‘ega.