Katie “Jordan” Price’i pea on tõepoolest segi! Modell ja kolme lapse ema, kes viis oma abielu hukule meeletu pidutsemise ja väljakannatamatu käitumisega, armukadetseb ja üritab eksabikaasa Peter Andrele igati “ära panna”. Kuigi Katie on majja toonud juba uue mehe, igatseb süda siiski Peteri järgi ja sunnib lollusi korda saatma, vahendab DailyMail.

Milleks muuks saab nimetada juba uues ja suurepärases armusuhtes olles oma endisele mehele armastuslaulu esitamist? Nimelt üritas Katie päästa, mis päästa annab ja jättis Andre automaatvastajale emotsionaalse loo Whitney Houstoni repertuaarist. “I Will Always Love You” on diiva poolt legendaarseks lauldud kunagises menufilmis “The Bodyguard”. Kahjuks on Peteril lobamokkadest sõbrad, kes intsidendist koheselt ajakirjale Heat! teada andsid.

“See on täiesti uskumatu ja loomulikult ei tea Katie uus mees Alex Reid asjast mitte midagi. Peter ei ole tema vokaalsetest võimetest kunagi vaimustuses olnud ja seegi esitus polnud erand. Samuti pommitab Katie teda kogu aeg SMS-idega.” Niisiis on selge, miks Peter viimasel ajal sagedasti telefoninumbreid on vahetanud. “Katie võttis isegi oma advokaatidega ühendust, kuna ei saanud Peteri hoole all olevaid lapsi kätte. Kuidas ta saab käituda nagu polekski see tema süü?” on Peteri tuttav hämmingus. “Veel üritab ta väita, nagu jätvat Peter lapsi pidevalt hoidjate hoole alla ja on ise kodust hoopis ära. Puhas kättemaks!”

“I Will Always Love You” lauldud, jättis tissimiss Peterile veel nutumaiguga palve tema juurde tagasi tulla, mis muidugi vaevalt et juhtub. Peagi saab kohtu abil selgeks paari kahe ühise lapse ja Jordani eelmisest suhtest pärineva poja saatus, kellele Peter on isa eest olnud. Hiljuti korraldas Jordan skandaali, sest mehe palgatud uus nooruke lapsehoidja olevat liiga seksikas. “See ajas ta täiesti marru, kuigi ei tohiks… endal juba uus mees ja puha, kellega altari ette plaanib astuda. Kättemaksupulmad?”