Inglise modell ja reality-täht Sophie Anderton (32) rääkis ajakirjale New! suu puhtaks – lapsepõlves läbielatud ahistamine viis ta enesemüümiseni, sest narkovõlad ootasid tasumist. Endine Wonderbra reklaamnägu tunnistas ka seda, et on jõukate ärimeestega maganud 15 000 inglise naela suuruse tasu eest.

“Mind ahistati lapsepõlves seksuaalselt. Sündsusetutest kohtadest puudutamine algas kui olin vaid kaheksa aastane. 13-aastaselt käperdasid mind lähedased perekonnasõbrad. 17-aastasena leidis aset juba mitmes kord, mil mind seksuaalselt ära kasutati ja ründajateks olid kaks kutti. See juhtus ühel peol ning ma olin ecstacy-tableti mõju all,” paljastas modell oma kurvast minevikust. “Ma ei rääkinud kellelegi, sest olin narkootikume tarbinud ja kartsin, et keegi mind ei usu. Alles hiljuti julgesin läbielatut emale mainida.”

Veel jutustas Sophie kuidas ta oli vaid viis aastat tagasi võimeline igal õhtul pudeli viina kurgust alla kallama ja päeval kokaiiniuimas olema. Meelemürkidele kulus 5000 inglise naela nädalas, mis viis naise peagi suurtesse võlgadesse. Diileri ähvardused tekitasid Andertonis meeleheidet, niisiis sattus ta kupeldaja käpa alla, kes määras tunnihinnaks 10 000 – 15 000 inglise naela. “Magasin kõigest viie mehega, mis oli täpselt nii palju kui vajasin oma võlgade ja korteriüüri maksmiseks,” ütles ta justkui lohutuseks. “Ja mina pole ainus sel allakäiguteel, vähemalt kaks supermodelli on veel mängus!” vihjas ta lõpetuseks kõrgklassi prostitutsioonile.

Kaks nädalat tagasi tabati Sophie Anderton päevasel ajal Jeremy Kyle’i teleshow‘st pulbrise ninaga, kuigi ta väitis et on juba aastaid puhas olnud. Naine ise ajab oma narkosõltuvuse raske liiklusõnnetuse kraesse, mis temaga lapsepõlves juhtus ning mille tõttu talle rohkelt morfiini manustati.

[ot-gallery url=”gallery/narkos%c3%b5ltlasest-sophie-anderton-teenis-raha-k%c3%b5rgklassi-prostitutsiooniga”]