“Mäletan aega kui unistasime, et Eesti saaks vabaks! T?nis Mägi lauldud Koit on siiani üks mu lemmiklaul. Ja kindlasti ka Looja hoia Eestimaad! Aga nüüd? Ma ei teagi kohe mida öelda! Sellist elu nagu praegu ei oleks ma meie rahvale soovinud ja see praegune vabadus on ka nii nagu ta on,” räägib armastatud laulja ja näitlejanna Diana Klas eelseisva Iseseisvuspäeva eel Ohmygossip.ee’le.

“Mul on kahju inimestest, kes palehigis tööd tehes saavad miinimumpalka, mille eest nad ei suuda maksta ei elektrit ega kommunaalmakse, rääkimatta toidust! See on alatu, et meie praegune valitsus on Eesti elu nii kaugele viinud,” põrutab lihtrahva ning keskklassi huvide eest agaralt võitlev Diana. 

Diana ei toeta ka uhkeldavat pingviiniparaadi, mil lihtrahval pole leibagi lauale panna, sest hinnad poodides on võrdsed Norra-Rootsiga aga palgad on naaberriikidest kümneid kordi väiksemad.  “Igaastane presidendi vastuvõtt muutub aina naeruväärsemaks! See on pidu katku ajal ja mina seda kohe kindlasti televiisorist ei vaata! Mul on häbi meie valitsuse pärast ja nende valede pärast, mis viimasel ajal on avalikkuse ette tulnud! Soovin meie rahvale kannatust ja vastupidavust, sest samal jal kui nii nimetatud pingviinid pidu peavad, kaotavad paljud inimesed oma kodud pankadele, sest ei jõua maksukoormusele vastu panna, paljud lahkuvad Eestist ja paljud lapsed on alatoidetud!”

“Kui 1918- ndal aastal kuulutati 23. veebruaril Pärnus esmakordselt välja Eesti Vabariik, siis polnud kellegil aimu sellest, missuguse katastroofini me oma Eesti olukorraga jõuame aastal 2013, siin ja praegu! Kas sellist Eestit siis tahtsimegi?! Sellised mõtted siis minult hetkel seoses Vabariigi Aastapäevaga!”