OHMYGOSSIP — Disainer Anna Laub (35) kannab endas kaasas täiuslikku stiili-visiooni. Endine modell ning trendijälgija on loonud oma ettevõtte Prism London. Prism London tegeleb prilliklaasidega ja päikeseprillidega. Hiljuti lisandusid ka ujumisriided ja suvejalatsid, vahendab Telegraph.co.uk.

Tema garderoobis võib tunnetada luksusehõngu, olulises fookuses on värvid ja lõiked. Ta eelistab värvidest tumerohelist, tumesinist ning burgundiat.

Anna Laub`i pingevaba lähenemine ei ilmne vaid tema disainis. Arvatavasti tuleneb see sellest, et ta tegeleb palju joogaga. “See on olnud üks kindel asi, millega ma olen järjepidevalt tegelenud alates ülikoolist. Ma armastan seda, sest see on omamoodi meditatsioon. Kui ma tegin algust oma äriga,  tegelesin joogaga iga päev. Ma eelistan seda pilatesele,” räägib disainer.

Laub on ka suur suusatamise ja lumelaua austaja. Veel naudib ta surfamisel tekkivad romantikat, sest ta poiss-sõber on surfaja. “Oleme käinud surfamas Costa Rica`s ning tahame proovida järgmine kord surfamist Nicaragua`s. Mulle meeldib päike ja ma unistan elada kuskil, kus on palju päikest.”