Soome glamuuritar Johanna Tukiainen on taas hädas. Olles Tamperes, kus andis kohalikus restoranis kontserti, sai ta suure šoki, kui hotellitoas tema asju lõhuti ja varastati. Hotelli administratsioonist teatati aga, et hoidku naine ise paremini oma asjadel silm peal.

Johannaga oli Tamperes kaasas ka sõber Peter, õde Julia ning nende juuksur Juha ja veel mõned inimesed. Ööbimiseks broneeriti kaks hotellituba. Johanna kirjeldab oma Seiska blogis, et peale esinemist läks enamus inimesi oma rada ning nemad jäid hotelli ööbima. Mõlemas toas oli palju kallist kraami, alates fotokatest, sülearvutitest, meigiasjade ning rahakottideni välja.

Johanna, kes magas Juhaga samas toas ärkas keset päeva selle peael, et Juha sammus tuppa ning karjatas: “Johanna, mida su mobiiltelefon teeb hotelli garaaži katusel?” Ja Johanna suureks ehmatuseks lebaski seal tema telefon ning selle kõrval veel midagi, millest katusel oleva lume tõttu aru polnud saada. Telefon oli katusele vistud nende poolt broneeritud kõrvaltoast.

Johanna hakkas kiirelt mõlemas toas ringi vaatama ning leidis, et lõhutud on arvuti ekraan, fotoaparaadist on eemaldatud mälukaart ja aku, puruks oli rebitud pass, varastatud mitme inimese korteri võtmed ning segi paisatud teisedki asjad. Johanna tunnistab, et sellist jama pole temaga terve tema karjääri jooksul juhtunud, mil ta erinevates kohtades esinemas on käinud.

Johanna räägib, et tegu on kellegi vihaga, mitte vargusega, sest muidu oleks fotokas ja arvuti kaasa võetud, mitte lõhutud. Samuti oli talle üllatuseks, et koerad, kes temaga kaasas olid ei haukunud, sest võõraste peale nad alati hauguvad.

Johanna lisab, et peale kohutavat juhtumit koju minnes tekkis tal hirm ning ta jättis ööseks kurika voodi kõrvale aga und siiski ei saanud ning läks tuttava poole ööbima. Blogi kaudu palub Johanna vabanudust ka Petrilt, keda loos algselt süüdistas. “Ühel hetkel tundusid kõik süüdlased olevat. Korra kahtustasin ka hotellitöötajaid aga koerad oleks nende peale haukunud.”

Kes on see salapärane laamendaja? Ohmygossip.ee võttis Johanna’ga isiklikult ühendust ja Johanna teatas, et ta teab küll aga ei taha otse nime välja öelda, et las lugejad teevad blogi postituse põhjal omad järeldused. Samuti rääkis ta, et kavatseb oma teise korteri ukse, mille võtmed tollel salapärasel hommikul ära kadusid, lahti murda. Sinna korterisse Albertinkatu’le saadetakse koostööpartnerite poolt DollsDancers grupile kirju ning sissepääs on hädavajalik, räägib Johanna. “See mees on psüühiliselt haige, ta varastas meie kõigi tagant. Ja me kõik raporteerisime temast politseile.”

 


Julia ja Juha


Johanna ja Juha


Johanna