Seadus ütleb: “Vastavalt California pereseadusele tunnistatakse mees lapse bioloogiliseks isaks kui ta on või on olnud emaga abielus, ning kui laps on sündinud abielu ajal või 300 päeva pärast abielu lõppemist”, vahendab Veckans NU!.

Kim Kardashian (32)  ja Kanye West (35) ootavad oma esimest last. Kris Humphries (27), kellega Kardashian endiselt ametlikult abielus on, keeldub aga lahutust andmast ning võib peale selle end ka lapse isaks nimetada.

Kim Kardashian ja korvpallurist Kris Humphries abiellusid 2011 aastal, kuid abielu oli kestnud vaid 72 päeva kui Kim lahutuse sisse andis. Vaatamata sellele, et lahkuminekust on möödas juba poolteist aastat, on paar juriidiliselt endiselt abielus. Kris nõuab, et kohus tühistaks abielu, põhjendades seda sellega, et kogu abielu oli bluff, ning ei ole nõus lahutusele alla kirjutama. Asjajamised võtavad oma aja ja see ei rõõmusta Kanye´t, kes tahab abielluda enne lapse sündi.

“Kanye’i isa on sügavalt usklik kristlane ja soovib väga, et tema lapselaps sünniks abielust,” ütleb allikas ajakirjale Now Magazine.