OHMYGOSSIP — “See on täpselt nii raske, kui raskeks sa selle enda jaoks ise teed,” räägib Marit Mittal Ohmygossip.ee’le unistuste täideviimisest. “Kui vaeva näha, jõuad eesmärgini! Sõltuvalt loomulikult ka ressurssidest, kuid kui ikka tõeliselt tahta, siis saab igal juhul oma unistused ellu viia!”

Rääkisite jõulude ajal plaanitavast uuest albumist. Kui kaugel on see projekt tänaseks?
Hetkel on olukord nii kaugel, et saame stuudios alustada märtsi alguses ja ma olen äärmiselt põnevil juba, kuidas kogu töö stuudios sujuma hakkab.

Kas uue albumi lood on teie enda kirjutatud ning kust ammutate inspiratsiooni?

Kogu album on seekord otsast lõpuni ise kirjutatud. Inspiratsiooniga on nii, et seda kas on või ei ole. Ma usun, et muusikutel esineb harva neid hetki, kui inspiratsioonist puudust tuleb. Inspiratsioon tuleb justkui universumi poolt iseenesest!

Kui raske on oma unistusi ellu viia nii väikeses riigis nagu seda on Eesti?

See on täpselt nii raske, kui raskeks sa selle enda jaoks ise teed. Kui vaeva näha, jõuad eesmärgini! Sõltuvalt loomulikult ka ressurssidest, kuid kui ikka tõeliselt tahta, siis saab igal juhul oma unistused ellu viia!

Millega tegelete muusika kõrvalt ja kui palju aega pühendate muusikale?

Muusika kõrvalt tegelen peaaegu igapäevaselt spordiga. Tantsimine ja jooksmine on alati olnud peale muusika minu kaks parimat sõpra. Lisaks muusikale teadustan armsatele Eesti inimestele veel Kanal 2-s ilma. Nende asjade kõrvalt veedan oma aega lähedaste inimestega. Muusika on loomulikult minu elus esimesel kohal ning selle jaoks panustan aega kõige rohkem.

Mida toob uus aasta ning mida sellelt ootate?

Uus aasta toob kindla peale väga palju tööd ja erinevaid tegemisi ja projekte. Ootan, et see aasta tuleb eelnevatest veelgi edukam ja jõuan unistuste täitmisega veelgi kaugemale. Mulle meeldib, kui mul on palju tegemisi üheaegselt käsil. Kõige rohkem ootan sel aastal enda teise albumi valmimist ning samuti ka Sunberryz’e debüütalbumi valmimist.

Milline on teie argipäev?
Minu tavaline päev algab üldjuhul trenniga, peale seda lähen Kanal 2-te ilmateadet lugema ning siis suundun näiteks koju laulma.

Kui suurelt julgete unistada ja kui paljud teie unistustest on täitunud?

Arvan, et unistama peaks igaüks suurelt. See ongi esimene samm — julge seda endale ka reaalselt tunnistada. Mina olen lapsest saadik unistanud väga suurelt ja kahetseda ei ole mitte midagi. Kõik millest siiani olen unistanud, on tänu sellele ilmselt ka täide läinud.

Mida sooviksite Eesti inimestele öelda käesolevaks aastaks?
Soovin Eesti inimestele südamest julgelt unistada ja teha see esimene samm. Uus aasta on parim võimalus alustada niiöelda puhtalt lehelt ning vaadata ja soovida uusi asju värske emotsiooniga. Tegelikult kaotada ei ole mitte midagi!