“Läks kuidagi nii, et see ei jõudnud kuigi kaugele. Olid mõned esinemised ja tagasiside oli täitsa tore, aga… Lood iseenesest head, kuid ju ei ole sellisel muusikal hetkel Eestis turgu,” tunnistab ansambliga The Tuberkuloited ilma teinud Indrek Raadik ehk Summer, et 2009. aastal alustatud soolokarjäär kukkus tal paraku läbi, kirjutab Õhtuleht.

Indrek ei oska öelda, mis tol hetkel valesti läks, kuid arvab, et ta lihtsalt ei suutnud end täielikult muusikale pühendada. “Olin ühel hetkel selle projekti juures täiesti üksi ja arvan, et see saigi saatuslikuks. Päris üksi asju ajada – see oleks tähendanud sada protsenti muusikale pühendumist, aga mul oli ka muid asju, mida pidasin tähtsamaks,” mõtiskleb mees.

Samas tunnistab Indrek Raadik, et tänane olukord istub talle palju rohkem. Nimelt on ta taas vana kollektiiviga lavadel ja lisaks sellele saab pühendada aega oma perele ja tööle. “Ega ma kurda jah! Tuberkuloitedil läks uue koosseisuga suurel kiirusel allamäge. Istusime siis Alar Aigroga maha, rääkisime asjad selgeks. Ega ma pärast oma sooloprojekti luhtumist kaua lavadelt eemal ei olnud, sain tagasi suhteliselt kiiresti ja seda siis koos vanade sõpradega. Kutsusime vanad Tubeka liikmed kokku, tegime proove ja täna mängime. Mitte nii aktiivselt kui vanasti, aga mänge on ja laval saab ikka käia.”