“Öösel, kui ta magas, hiilisin tema tuppa. Kuna tal on seinal palju erinevaid plakateid, panin Justin Bieberi postri teiste plakatite vahele ja sinna külge kontserdipiletid. Hommikul, kui ma ta üles äratasin, siis ütlesin, et ta peab kingituse ise kodust üles otsima,” jutustab Krista Lensin üllatusest, mille ta tütar Simonele kümnenda sünnipäeva puhul korraldas, kirjutab Õhtuleht.

Et Kanada poplaulja Justin Bieber on pühapäeval kümneaastaseks saanud Simone üks lemmikartiste, otsustas Krista teda üllatada staari aprillikuise Peterburi kontserdi fännitsoonipiletitega.

“Väga kaua ta ei otsinud. Lasi korra pilgu üle ja kohe oli käsi seal plakati juures. Piletid olid üsna kõrgel plakati ja seina vahel, ta pidi ikka natuke sikutama, enne kui need kätte sai,” meenutab Kroonika peatoimetaja. “Ma nägin kõigepealt, et mul on seinal Justin Bieberi plakat, aga alguses ei saanud ma aru, et midagi on veel. Siis ma istusin, vaatasin uuesti sinnapoole ja märkasin kohe, et seal on midagi,” lisab tütar Simone.