Detsembri keskel levima hakanud kuuldus selle kohta, et lauljatar Airi Ojamets endale Indiast mehe leidis ning meheleminekuplaane peab on nüüdseks päädinud uhke pulmapeo ning peatselt ka kolimisega – paar kavatseb oma elu sisse seada Eestis!

35-aastane Airi Ojamets, kes kannab nüüd indiapärast nime Airi Vipulkumar Kansar rääkis Naistelehele antud intervjuus, et plaanib koos värske abikaasaga Eestisse elama asuda. “Mul on ju vaja Tallinna-korteri pangalaen tasuda ja mu lapsed vajavad mind. Ka Vipuli jaoks on oluline ise tiibu sirutada – Indias on ju siiani olnud väga mugav elu perekonna ringis ja ta pole pidanud palju pingutama, et hästi elada,” rääkis juba aastaid hinduismist ja joogast huvitunud lauljanna, kelle internetis tehtud tutvus ootamatul kombel armastuse ja abieluni viis.

Tulevikus sooviks Airi end sisse seada aga siiski Indias ning Eestisse jäämine sõltub paljuski sellest, kuidas mees karges Eestis hakkama saab. Katsumusi tuleb ilmselt ette päris mitmeid, sest naise sõnul on India mõistes jõukast perest pärit ning oma isa firmas töötav Vipul enamiku elust veetnud raamatute seltsis, pole olnud eriti sotsiaalne ega olnud enne Airiga tutvumist lääne inimeste suhtes just positiivselt meelestatud.