OHMYGOSSIP — Pia Pikkor on noor ja särtsakas eestlanna. Ta on tegelenud kaua postitantsuga ning nüüd on Reval Spordis teistele treeneriks. Postitantu kõrvalt on Pia leidnud end ka loomemaailmas, maalides julgeid ja omanäolisi maale.

Millega tegelete? Palun rääkige endast natuke.
Hetkel tegelen postitantsu trennide andmisega nii Spordiklubis Reval rühmatrennide näol kui koduselt individuaaltrenne pakkudes. Ja vahel, kui tunne tuleb peale, siis maalin ka midagi toredat. Vahel ka midagi mitte nii toredat, aga püüan üldiselt ikka ise armastada oma loomingut, siis armastavad teised ka!

Vaimuõpinguid pean Tartu Ülikooli magistrantuuris, mis hoiab mu mõistuse erksa ja teravana.

Vabal ajal peesitan niisama mõnusate raamatute seltsis, lennutan mõtteid pilvede liuglemist vaadates ja õhtuid veedan heade inimestega koos olles.

Kuidas eestlannad postitantsu suhtuvad?

Üldiselt on ikka väga julged! Pigem mul endal on alati hirm, et kas vaja hakata selgitama, et ei, ma ei õpeta teile striptiisi, vaid fitnessi. Enamasti kõik tunduvad kursis olevat, millega tegemist on. Suhtumine on väga positiivne ning ma alati vaatan suure austusega kõiki, kes end proovile panevad ja hoolimata lihasvalust, mis tavaliselt esimese trenni järel tabab, ikkagi tagasi tulevad ja edasi soovivad õppida. See väär arusaam, et postitants on vaid striptiisiklubi repertuaar on õnneks aegunud. Nagu ma ise ütlen, võib igat asja erootiliselt teha – kõndida, jäätist süüa, võimelda ja mida kõike veel. See sõltub inimesest, kuidas ta kuskil käituda soovib. Pole dance on väga füüsiline trenn, mis koosneb akrobaatilistest harjutustest ning tantsulisest koreograafiast. Ja treenerist sõltub, mida keegi rohkem õpetab.

Millest te unistate ning kui tihti teie unistused täituvad?

Minu unistused täituvad väikestes asjades kogu aeg kui vaid võtan aega, et unistada ning seejärel elada oma tunnetuse järgi. Unistan, et söök oleks valmis kui koju jõuan. Tehtud! Unistan, et mõni maalike leiaks endale uue omaniku. Tehtud! Ma ei oska öelda praegu, kas elan oma unistuste elu, aga õnnelik olen küll, et olen võtnud julguse olla see, kes olen ja tegeleda sellega, mis positiivset pinget pakub. Unistan igasugustest asjadest, aga lõpuks otsustab ikka elu, kas mulle on neid igasuguseid unistusi ka reaalselt vaja või mitte. Ja ma püüan usaldada universumi otsuseid.

Kas olete tänaseks saavutanud kõik mida soovite?
Olen saavutanud kõik ja mitte midagi. Nii võib öelda. See, mis täna on, ei pruugi olla homme. Seega keeruline on anda hinnangut oma hetke elu kohta, kõik on väga subjektiivne. Aga samm haaval ikka, suuri ampse pole vaja ampsata, muidu suurest hirmust, et suu läheb lõhki, ei saa väikseid ampsegi võetud. Ja püüan nii palju kui võimalik otsuste langetamisel lähtuda sellest, mida mina soovin, mitte mida teised ootavad või milliseid raame ühiskond kehtestab. See ei ole alati nii lihtne, aga kui on õiged otsused, siis üldiselt tuleb heakskiit ka minu ümbert, mitte ainult minu seest.

Teie maalidel on tihti kujutatud paljaid naisi ja mehi. Kes või mis teid inspireerib alasti pilte tegema?
Hmm, ma ei oskagi öelda. Alasti keha on ilus vaatamisväärsus, ma leian. Miks mitte vahel kujutada veidi paljamalt naisi või mehi, kui kujutusviis ise on esteetiliselt kaunis. “Alasti olek” ei ole mu loomingus üldsegi mitte kõige tähtsamal kohal, leidub ka loodusvaateid, muinasjutte ja spirituaalsemaid töid. Loon seda, mis parasjagu tundub oluline iseendale, mis mulle huvi ja naudingut pakub. (Piilu Pia loomingut veebilehelt PiaPikkor.com)

Kas on ka midagi, mida te sooviksite Ohmygossip.ee lugejatele öelda?
Soovin armastust, ikka armastust kõigile!