OHMYGOSSIP — Ameerika laulja ning laulukirjutaja, modell ja fashionista Lana Del Rey ( kodaniku nimega Elizabeth Woolridge Grant -toim. ) on tõeline modernse aja diiva, kirjutab Vogue.

Lana Del Rey on sündinud 21.juunil 1986 aastal Ameerikas. Oma karjääri alustas Lana  New Yorgi klubides 18-aastasena. 20-aastasena salvestas ta oma esimese digitaalse albumi 5 Points Record`sis. Veidike aega hiljem lõi ta omaenda debüütsingeli “Video Games”. Üheks tuntuimaks lauluks tema loomingust võib pidada hitti “Born to die”.

Viimasel ajal on Lana Del Ray andnud näpu ka moetööstusele, tehes koostööd H&M’iga; olles 2012 aastal Jaguar F-Type luksusauto reklaamnägu ning palju muud.

Nüüd kaunistab ta Prantsuse “Madame Figaro” ajakirja Jaanuarikuu esikaant. Fotograaf Jean-Baptiste Mondino on teinud temaga kauni retrohõngulise fotoseeria, kus on “reisitud tagasi” 60’ndatesse aastatesse. 

Kuid Madame Figaro ei ole kaugeltki ainus ajakiri, millel  Lana Del Rey’d näha võib. Lauljanna on edukas mõlemal pool Atlandi ookeani, olles kaanestaariks veel Rolling Stone Mecixo  ja Ziggy Mag ajakirjale.

“Ma olen alati soovinud, et mu elu oleks kui kunstiteos,” rääkis laulja pikas intervjuus Madame Figaro’le. “Ülesanne täidetud,” kommenteerib öeldut Vogue’i toimetaja.