Arno Liiveril läheb kõik vanaviisi, soovitud tööd pole ta kahjuks endiselt leidnud. 20. jaanuari õhtul helistasin Arno Liiverile kes kehastas mängufilmis “Kevade” rahva poolt armastatud Arno Talit ja soovisin teha temaga intervjuud. Paraku oli Arno Liiver kuidagi tujust ära ja tal polnud midagi rõõmustavat öelda.

“Midagi head pole öelda. Mul on kõik vanaviisi ning tööd pole endiselt leidnud,” paotas mees vaid paar rõõmutut lauset. “Tehtud filmidest polnud mingit kasu.”

Eelmisel aastal tegid Kevade-Arnost ehk Arno Liiverist filmi nii TV 3 kui ka ETV ning selgus, et tehtud filmidest polnud Arno Liiverile mingit kasu. Endiselt on mees töötu ja tal puudub soov oma elust rohkem rääkida.

Tehtud filmid olid oma sisult enam-vähem sarnased. Pisut asjalikum oli ETV poolt tehtud film, sest selles näidati Arnot tööd otsimas käimas. “Tööga on paraku lood sellised, et kui seda kusagilt kaugemalt leiad, siis sõidad saadava palgaraha lihtsalt maha ja toiduks ei jäägi midagi alles. Sel pole lihtsalt mõtet,” rääkis mees rasketest tööotsingutest juba saates.

Maikuus Ohmygossip.ee’le antud intervjuus rääkis Hiiumaal ämma manu elav Arno, et elab päev korraga ja vaatamata suurele tööpuudusele ta maalt linna kolida ei soovi. “Tulevikuplaane ei tea siin pidada midagi, elada tuleb ikka päev korraga. Elu läheb oma rada mööda. Sooviksin leida tööd masinajuhina. Tööd tahaks leida kodukandist, sest siit ära kolida ei kavatse. Minu pere on siin ja tahan olla oma perega koos.”