“Hetkel tegelen edasi oma Laulustuudio õpilastega ja valmistume nendega uuteks festivalideks ja konkurssideks. Selleks aastaks on mul endal ka planeeritud palju erinevaid esinemisi ja kontserte siin Eestis ja ka välismaal. Ehk õnnestub uus plaatki see aasta välja tuua! Nii et töid ja toimetusi jätkub,” räägib Siiri Känd-Ashilevi Ohmygossip.ee’le.

Siiri Känd-Ashilevi, mida põnevat meenutaksin eelmisest aastast?
Oli teguderohke ja edukas aasta! Sai palju esinetud Eestis ja ka välisriikides. Tore ja meeldejääv kontsert oli mul Jaanipäeval Põhja-Inglismaal. Sügisel osalesin oma Estraadikooli Maestro Vokaalosakonna õpilastega Leedus Baltimaade konkursil ja saavutasime Grand Prix e. siis olime kõikides kategooriates kõige paremad! Lisaks sain juurde veel ka ühe toreda töö ja seoses sellega uued meeldivad töökaaslased!

Kus ja kuidas veetsite Jõulupühad ja Aastavahetuse?
Detsember oli täis erinevaid esinemisi – bändiga, varieteeprogrammiga ja ka koos Ervin Lillepeaga. Sel aastal ( 2012 ) oli lausa eriti palju pakkumisi, mida kahjuks ma kõiki vastu võtta ei saanud, kuna olin juba hõivatud. Päris Jõululaupäeval olin kodus ja nautisin Jõulurahu ja küünlavalgust. Aastavahetusel esinesin kahes kohas Tallinna vanalinnas.

Kas kuulate ka ise vahel vana-aasta õhtul laulu “Tule õeke”?
On tulnud ette küll. Eriti siis kui juhtun seda raadiost kuulma! Minu meelest on see igati armas ja õnnestunud laul! Soovin talle veel pikka-pikka eluiga!

Kas olete mõelnud ka uute laulude salvestamise peale?
Olen ikka! Ja salvestan ka aegajalt. Päris mitu uut lugu on ka juba valmis. Mõned neist ka juba saadetud erinevatesse raadiojaamadesse. Uut plaati veel aga valminud ei ole, loodan, et ehk kevadeks.

Teie poeg Jim Ashilevi on ETV saate “OP” juht, kas teil endal pole tekkinud huvi teletöö vastu?
Vastan ausalt – on küll! Aga ma ei ole sellega otseselt tegelenud ja pakutud otseselt ka ei ole. Olen vaid paaril korral pojaga sel teemal vestelnud. Eks näis!

Millised on teie plaanid lähemaks ajaks ja aastaks?

Hetkel tegelen edasi oma Laulustuudio õpilastega ja valmistume nendega uuteks festivalideks ja konkurssideks. Selleks aastaks on mul endal ka planeeritud palju erinevaid esinemisi ja kontserte siin Eestis ja ka välismaal. Ehk õnnestub uus plaatki see aasta välja tuua! Nii et töid ja toimetusi jätkub!

Kas teil on midagi südamelt ära öelda?
Süda on nii väike ja õrn, kuid ta võib mahutada ääretult palju erinevaid soove, unistusi, üleelamisi, kurbust ja rõõmu. Alati on midagi südamel, kuid kas seda tahaks alati kõigiga jagada… vist mitte. Tean, et ma ei ole selle ütlusega eriti originaalne, kuid siiski – Soovin, et maailmas valitseks rahu, teineteise mõistmine, armastus, valgus ja soojus!!! Soovin kõigile Ohmygossip´i sõpradele edukat ja teguderohket 2013 aastat!