“Jõulupühad veetsin ma lennukis, olles teel Austraaliasse. Osa Nukuteatri trupist ja juhtkonnast osales sealsete väliseestlaste kutsel 24. korda toimunud Sydney Eesti Päevadel – nende raames andsime etendusi ja kontserte, lisaks sisustas Nukuteatri bänd aastavahetuse peo muusikaprogrammi,” räägib Mihkel Tikerpalu Ohmygossip.ee’le.

Mihkel Tikerpalu, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
Esimesena tuli meelde muusikal “Kevadine ärkamine”, mis oli minu jaoks väga põnev töö. Mängisin seal iselaadsete huvidega kooliõpilast Hanschen Rilowit – see roll nõudis suurt tööd tegelase õige sisemise mina leidmiseks ning enesekindlaks laulmiseks ja liikumiseks.

Kas möödunud aasta maagilisel kuupäeval 12.12.12 tegite midagi ekstra meeldejäävat?
Tegin – andsin jõuluetendusi ja nägin saalitäisi rõõmustavaid lapsi.

Kus ja kuidas veetsite oma jõulupühad ja aastavahetsuse?
Jõulupühad veetsin ma lennukis, olles teel Austraaliasse. Osa Nukuteatri trupist ja juhtkonnast osales sealsete väliseestlaste kutsel 24. korda toimunud Sydney Eesti Päevadel – nende raames andsime etendusi ja kontserte, lisaks sisustas Nukuteatri bänd aastavahetuse peo muusikaprogrammi.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja aastaks üldisemalt?

Töised plaanid on seotud Nukuteatriga, kus on ees ootamas uued ja huvitavad rollid. Suvel üritan puhata ja ehk reisidagi, aga loodan ka pakkumist mõnes suveteatri projektis osalemiseks.

Millistes teatrietendustes teid näha saab?
Märtsi lõpus toob Nukuteater Nokia kontserdisaalis välja muusikali “Shrek” – seal mängin mitmeid rolle. Jaanuaris ja veebruaris saab mind näha NUKU repertuaaris olevates etendustes “Rapuntsel” ja “Karjatüdruk ja korstnapühkija”.

Kas midagi põnevat hakkab juhtuma ka telesarjas “Õnne 13”, milles te kehastate Uuevariku perepoega Intsu?
Hetkel on seal käimas stsenaristivahetus, mistõttu on tulevik segane. Aga Ints pole kuhugi kadunud – kuigi ta läks Rootsi õppima, külastab ta siiski aeg-ajalt kodutalu ning pole välistatud, et ta peagi taaskord nö lõplikult koju tagasi tuleb.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Ei ole.