“Kui pöörata tähelepanu hetkel meie ühiskonnas toimuvale, siis on paljudes tõstnud pead kibestumus ja nõutus, mis on ka igati mõistetav. Mõelgem siis üheskoos, mida saaks iga eraldiseisev indiviid teha omalt poolt selleks, et asju positiivselt ja konstruktiivselt mõjutada. Destruktiivsest kriitikast palju võimsam on isiklik positiivne eestkuju – olgu selleks siis hea tegu, abikäe ulatamine nõrgemale või julgus kodanikuna vastu hakata vassivale ja korrumpeerunud käitumisele,” räägib Margus Vaher Ohmygossip.ee’le

Margus Vaher, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
Minu jaoks möödus eelmine aasta enesearengu tähe all. Kohtusin paljude sügavate ja huvitavate inimestega, lugesin palju häid raamatuid ning mis kõige tähtsam – sain veeta palju aega enda lähedaste ja perekonnaga.

Kus ja millal võib teid esinemas näha lähemal ajal?

Minu kontsertidega saab end kursis hoida minu facebooki konto kaudu, kus avalikest esinemistest teada annan.

Kas te uusi laule ka lindistanud olete ja millal on oodata uut plaati?

Uue albumi materjal hakkab juba vaikselt kujunema. Mõned lood on juba salvestatud ning selle aasta sees on plaan plaat ka välja anda. Siinkohal minupoolne suur kummardus fännidele ja toetajatele – teie head sõnad ja säravad silmad kontsertidel on parim tagasiside, mida võiks soovida. Aitäh, et kuulate muusikat avatud südamega – nõndasamuti saab tehtud ka minu uus plaat teile.

Kuidas ja kus te oma jõulupühad ja aastavahetuse veetsite?

Selleaastased jõulud olid eriti kihvtid kuna sain need veeta kahe šefi saare peal – esimene pool Hiiumaal ning teine minu kodus Saaremaal perekonnaga. Peale jõule andsin veel mõned kontserdid ning aastavahetus möödus mõnusalt vihmast pealinna ja selle aastavahetuse melu nautides.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Kui pöörata tähelepanu hetkel meie ühiskonnas toimuvale, siis on paljudes tõstnud pead kibestumus ja nõutus, mis on ka igati mõistetav. Mõelgem siis üheskoos, mida saaks iga eraldiseisev indiviid teha omalt poolt selleks, et asju positiivselt ja konstruktiivselt mõjutada. Destruktiivsest kriitikast palju võimsam on isiklik positiivne eestkuju – olgu selleks siis hea tegu, abikäe ulatamine nõrgemale või julgus kodanikuna vastu hakata vassivale ja korrumpeerunud käitumisele. Kõik saab alguse meist endist. Laenates sõnu Mahatma Gandhilt „Be the change you want to see in the world“.