Sini Tarkkinen (tuntud ka kui Ariell) on soomlanna, kes on tõusnud senini  Eesti populaarseimate persoonide edetabelis välismaalastest kõrgeimale kohale. “Populaarseim persoon 2012” TOP10’s ilutses Soome modell, ärinaine, tunnustatud tattoo-artist, avaliku elu tegelane ning pin-up agentuuri & tatoo-poe omanik suisa neljandal kohal! Vaatame, mida põnevat meenutab Sini möödunud aastast.

Palju õnne, Sini! Saavutasite Eestis välja antud “Populaarseim persoon 2012” edetabelis neljanda koha. Teiega on olnud väga põnev ja vahva koostööd teha — möödunud aastal andsite Ohmygossip’ile mitmeid toredaid eksklusiivintervjuusid, osalesite mitmetes Ohmygossip Couture’i fotosessioonides ning reklaamkampaaniates, tegime koos teiega Soomes jooksnud populaarset TV-show´d “Tallinna2” jne. Kuidas teie möödunud aastat kokku võtaksite — kas oli hea või väga hea aasta?
Jah, aasta oli väga super ja täis põnvevaid ning meeldejäävaid sündmusi. Jäin möödunud aastaga väga rahule. Mul oli suur au kõiki neid eelmainitud asju koos Sinu, Ohmygossip.ee ning Ohmygossip Couture’iga teha. Mulle meeldib väga vaheldusrikkus ja ma väga armastan Ohmygossip Coutur’i brändi — see on ka üks põhjus, miks ma armastan koos tehtud moe-erisid ja erinevaid fotosessioone teiega, need on alati põnevad ja stiilsed!

Kuidas veetsite Jõulud ja aastavahetuse?
Jõulud veetsin koos oma pere ja abikaasaga. Meil mõlemal on sugulastega väga soojad ja lähedased suhted. Ausalt öeldes olid need ühed meeldejäävaimad ja toredaimad Jõulud. Ma ei saanud küll hunnikutes kingitusi aga kõik tundus nii täiuslik, rahulik ja perfektne. Mul oli väga tiheda graafikuga ja kiire aasta, võibolla oli ka see põhjuseks, miks Jõulud nii rahustavad olid — puhkasin üle pika aja.

Vana-aasta õhtu oli aeg lõbutsemiseks. Olime koos lähedaste sõpradega maal ning loomulikult ei puudunud ka saun ning jää-auk. Käisime jäävees ujumas ja see oli küüüüüülm! (naerdes – toim.) Märksõnadena võib veel välja tuua Moët shampanja ja palju nalja ja naeru. Vaatasime vahvat ja võimsat ilutulestikku ning peale seda suudlesin abikaasaga, kes on mu kõrval olnud juba 8-aastat. Olen nii õnnistatud, et mul on nii kallis mees, perekond ja head sõbrad.

Kas andsite uueks aastaks endale ka mõne lubaduse? Kui jah, siis mis lubadus see oli? Millised on teie plaanid üldse käesolevaks aastaks?
Üldiselt ei ole ma lubaduste andja, pigem tegutseja. Aga loomulikult luban ma hoida ennast sama erksa ja avatud hingega inimesena “maalt”, kes ma olen kogu aeg olnud. Miski ei saa mind muuta ülbeks või diivaks. Samuti luban ma, et ma jagan positiivset mõttelaadi kõigile, kellega kokku puutun ning katsun neid armastada täielikult, tingimusteta ja sellisena, nagu nad on. No jah, ja loomulikult, väga väga tore oleks saada laps aga ma olen ka tänulik selle eest, mis mul hetkel on.

Mida võiksite nimetada möödunud aastast kolmeks meeldejäävaimaks sündmuseks?

Uhh, möödunud aastal oli mul päris palju põnevaid asju käsil ning palju lahedaid sündmusi oli. Esimesena meenutaksingi tõenäoliselt häid modellilepinguid mitmete ülemaailmsete brändidega, samuti meenub väga positiivselt Mötley Crüe kontsert, kus korraldasin ka Pin-up modellikonkursi. Sama konkursi finaal toimus aga ZZ-Top kontserdil ning ka see oli vinge. Kõigi konkursil osalenud tüdrukutega saan täna suurepäraselt läbi ja nendest on saanud mu head sõbrad.

Möödunud aastasse mahub ka kaks ettevõtet, mille rajasin. Avasin isikliku tatoo poe “Pinup-Tattoo” ning Pinup.fi modelliagentuuri. Võin julgelt öelda, et tegin kõik oma mõtted ja soovid ka reaalsuses teoks. Olen selle üle väga rõõmus!

Olles populaarseimate persoonide edetabelis neljandal kohal olete kahtlemata eeskujuks paljudele fännidele. Mis on need väiksemad ja suuremad soovitused-mõtted, mida annaksite inimestele, kes ka salajas sooviksid tuntuks ja populaarseks saada?
Soovitaksin inimestel ennast rohkem armastada, see annab oskuse ka end ümbritsevaid inimesi armastada. Kindlasti tasuks unustada igasugune kadedus, see ei vii edasi, vaid hoopis tagasi.

Mina ei tunne ennast rohkem erilisemana kui kõik teised minu ümber, seega on mul natuke raske avalikust seisukohast seda küsimust kommenteerida. Ma ei tunne ennast populaarsena ning ma arvan, et keegi ei tohiks ka pelgalt populaarsust oma eesmärgiks seada. Alati soovitan jääda iseendaks, see on ka võti inimeste südamesse, siis nähakse, kes sa tegelikult oled ja sul on kerge elada sellisena nagu sa oled. Nii et soovitus siis ehk: jää alati iseendaks! Peace!


Pildid: OHMYGOSSIP COUTURE/ Marika Kiviharju