“Südamel on ikka vana kulunud jutt: rohkem naeratusi, rohkem hoolivust, julgust ilusaid tundeid väljanäidata ja märgata neid, kes vajavad meie toetust, abi või vahel lihtsalt head sõna,” räägib saatejuht ning raadiohääl Kirsti Valdstein-Timmer Ohmygossip.ee’le.

Kirsti Valdstein-Timmer, mida põnevat meenutaksite teie lõppevast aastast?
Lõppev aasta oli minu jaoks igati põnev. Siia aastasse jääb ääretult meeldiv kogemus teha koos Alari Kivisaarega otsesaadet Omakohus, sel aastal ilmus minu esimene raamat “Naistekas. Lood elust enesest.” ja siia aastasse jääb esimene september, mil ma saatsin esimesse klassi oma poja. Põnev aasta oli.

Kus ja kuidas te veedate oma jõulupühad ja aastavahetuse?
Jõulud veedan alati kodus koos lähedastega. Peale seda, kui mu vanaema meie hulgast lahkus, on see laud meil natuke lühemaks jäänud, sel aastal on ka mu tädi hoopis teisel mandril, aga eks me suhtleme siis läbi skype. Igal juhul on jõulud kodune püha. Aastavahetusel olen koos Alari Kivisaarega TV3 otse-eetris ja sisustame televaatajate aasta viimast õhtut.

Millal teid taas teleekraanil näha saab?
Teleekraanil olen ma juba 27.detsembril, siis toob TV3 teieni erisaate “Timmer Kalevipoegadel külas”. Oli päris põnev tegemine. Käisime operaator Veiko Varesega Soomes uurimas kuidas elavad Eesti ehitajad tegelikult. Tulemus on üllatav. Nagu öeldud olen eetris ka aasta viimasel õhtul ja töö käib ka selle nimel, et oleks mida televaatajale järgmisel aastal pakkuda.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Südamel on ikka vana kulunud jutt: rohkem naeratusi, rohkem hoolivust, julgust ilusaid tundeid väljanäidata ja märgata neid, kes vajavad meie toetust, abi või vahel lihtsalt head sõna.

Õnnelikku uut aastat kõigile!