“No kui nüüd ilmalõppu ikka ei tule, siis edasi elada ja toimetada. Kõike välja öelda ka ei saa, et mitte ära sõnada. Aga plaanid on täitsa olemas!” räägib Viljo Tamm Ohmygossip.ee’le.

Viljo Tamm, käesolev aasta on peagi lõppemas, mida põnevat lõppevast aastast meenutaksite?
Kõige põnevam oli vast kevadine Egiptuse reis Hurgahadasse, kus esimest korda elus käisin akvalangiga sukeldumas. Ja seda Punases meres. Teine käik ehk Andaluusiasse (Hispaania), mis võlus oma mägise loodusega, ajalooga ja kus ka härjavõitlus sai oma silmaga ära nähtud.

Kus ja millal teid võib bändiga esinemas näha?

Sellel aastal näeb mind veel 28.dets. Rakvere Virma Pubis ja aastavahetusel Sossi Klubis. Ülejäänud on n.ö. erapeod. Aga 04. jaan. 2013 näeb mind juba Pärnu Postipoisis; 10.jaan. Paides, estraadietendusega “Joogid minu poolt” ja 11. jaan. Tartus Big-Benis…

Kes kuuluvad nimeliselt teie bändi?

Viimasel ajal oleme esinenud duona ja siis on minu kaaslaseks kas Agu Tammeorg või Aivar Vents. Täiskoosseisus live bändi on kuulunud veel Viktor Vassiljev, Evald Raidma, Indrek Järvekülg, Eeri Bakhoff, Mait Kindlam.

Kas olete ka uusi laule salvestanud ja ehk on plaanis ka uus plaat välja anda?

Agu Tammeoruga aeg ajalt üht-teist ikka nuputame. Plaadi mõtteid on ka olnud, kuid nii palju pole veel salvestatud, et seda välja anda.
Kuid kiiret pole ju kuhugi. Kaua tehtud, kaunikene!

Kas te vaatate “Eesti otsib superstaari” saadet ja kui vaatate professionaalse muusikuga pilguga, siis kellest võiks teie arvates tõeline tegija saada?
Üsna põgusalt olen näinud. Lihtsalt pole peale juhtunud. Ja seoses sellega ei oskagi öelda kes, või mis ja kuidas. Samas mind häirib see saate pealkiri. Selleks, et saada superstaariks, ei piisa kohaliku TV lauluvõistluse võitmisest! Superstaari teavad ja fännavad miljonid. “Konnatiigi” kaldal vastu rinda tagumine pole superstaariks veel kedagi teinud! Ja gigantomaania jäägu psühholoogide pärusmaaks…
Isegi USA-s, Kanadas on saate nimi tagasihoidlikum. Vastavalt American- ja Canadian Idol. Aga kui rääkida Eesti superstaaridest, siin need on meil täitsa olnud – Georg Ots ja Jaak Joala.

Kus ja kuidas te veedate oma jõulupühad ja aastavahetuse?
Jõulupühade kohta ei oskagi veel praegu midagi öelda. Variandid on kaalumisel. Aastavahetusel aga esinen Sossi Klubis.

Milliseid toidud on teie jõululaual kindlasti aukohal?
Ikka kõik need toidud, mis on jõulu aal eestlase laual olnud sajandeid. Verivorst, ahjukartul, hapukapsas, pohlamoos….

Millised on plaanid järgmiseks aastaks?
No kui nüüd ilmalõppu ikka ei tule, siis edasi elada ja toimetada. Kõike välja öelda ka ei saa, et mitte ära sõnada. Aga plaanid on täitsa olemas!

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Hoidke üksteist!