“Maailmalõppu nüüd küll ei tule, aga oleks hea, kui tuleks parem maailm!” räägib Siiri Sisask Ohmygossip.ee’le ning kutsub kõiki üles heategudele. “Üldiselt kutsun kõiki üles aitama seal, kus on näha, et abi vajatakse. Nii loome omale ka ise sõbralikuma ühiskonna.”

Siiri Sisask, käesolev aasta on peagi lõppemas, mida põnevat te sellest aastast meenutaksite?
Minu jaoks on see aasta väga mitmes mõttes põnev olnud. Huvitav on jälgida, mis toimub meie ühiskonnas, loodetavasti tekib poliitikutel tahe oma rahvast paremini mõista ja hoida, see eeldaks eelkõige empaatiavõime olemasolu, kuid küllap me kõikide ausate väljaütlemiste tulemusena ikka ju areneme, mitte vastupidi. Ja isiklikult minu jaoks on sel aastal palju põnevat toimunud – ilmus plaat “Hommikupuu”, sellega seoses ka palju kontserte, ja MTÜ Saagu Valgus töö on edenenud jõudsasti.

Ühes telesaates oli juttu, et te tegelete aktiivselt vaeste abistamisega. Rääkige palun lähemalt sellest.
MTÜ Saagu Valgus on loodud juba ammu, praegu tegeleme vaeste perede ja rasketes oludes elavate laste abistamisega. Kuid soovitan huvitujail lugeda meie kodulehte: www.saaguvalgus.ee, sest kahe sõnaga meie töödest ja tegemistest rääkida on võimatu. Üldiselt kutsun kõiki üles aitama seal, kus on näha, et abi vajatakse. Nii loome omale ka ise sõbralikuma ühiskonna.

Kus ja kuidas te veedate oma jõulupühad ja aastavahetuse?
Kavatsen puhata, olla omaette ja oma perega.

Kas teid lähemal ajal kusagil ka esinemas saab näha?
Esinemas mind lähiajal Eestimaal ei näe, jaanuaris sõidan Argentiinasse, kus mul mitu kontserti toimub.

Tulevikuplaanid?
Tulevikuga on nii, et kunagi ei tea ette. Kuid mu põhilised plaanid praegu puudutavad MTÜ Saagu Valgust ja töid ning tegemisi selles vallas.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Südamest sooviksin tänada kõiki häid inimesi, kes on meid Saagu Valgus töös aidanud, olgu nad vabatahtlikud, annetajad või hea sõnaga toetajad. Kõigile tahaks soovida rahulikku jõulukuud ja head uut aastat! PS! Maailmalõppu nüüd küll ei tule, aga oleks hea, kui tuleks parem maailm!