8. novembril toimub klubis Rock Cafe üritus nimega “Maagiline pärimusmuusika õhtu” kus astuvad üles Deti Picasso (RUS) ja Kirtana Rasa. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Deti Picasso (RUS) on viieliikmeline Armeenia päritolu folk-bänd Moskvast. Ise defineerivad nad oma muusikat kui “post moderne tõlge iidsest kristlikust Armeenia folk muusikast”. Olles esinenud meie mandri kõigil suurimatel festivalidel ning tuuritanud ka selliste suurte nimedega nagu Massive Attack ja Depeche Mode, on Deti Picasso üle Euroopa saanud endale maine kui üks Venemaa originaalsemaid ja erilisemaid kontsertbände. Oma tegutsemisaastate jooksul on ilmutatud neli stuudioalbumit, neist viimane “Turbo Mayrik” ilmus 2008. aastal.

Kirtana Rasa on Kaushalya, Kadi Uibo ja Alex Kardaš, kes on koos kulgenud ja muusikat teinud üle kuue aasta. Muusikas segunevad lõunamaine soojus, idamaine filosoofia ja põhjamaa kargus ning selgus. Kirtana Rasa loomingus avaneb aus ja siiras suhe loodusega, erinevad maailmarännakud. Meeldetuletus iseendast ja ümbritsevast imelisest maailmast. Helides väljendub toonide kooskõlaline küpsus, hingeline värskus ja ehedus ning on tunda tugevat inspiratsiooni India klassikalisest muusikast. Muusika tegemiseks kasutatakse nii Eesti, India, Aafrika kui ka Indoneesia muusikainstrumente. Ilmunud on album “Põhjataeva tuled”.

Uksed Rock Cafesse avatakse 8. novembril kell 19.00. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti hinnaga alates 125 krooni.

Lisainfo: Gunnar Viese, Rock Cafe, bookings@rockcafe.ee, tel. +37255667170

Vaata lisaks:
http://www.myspace.com/detipicasso
http://www.kirtanarasa.tk

Deti Picasso – Yaman


Deti Picasso – More Lilij