Mis ka ei juhtunud David Carradinega, on tema perekond kindel, et enesetapp see polnud. “Perekond ei usu hetkeski, et tal võis suitsiidseid kalduvusiolla”, ütleb Mark Geragos, Carradine venna Keithi advokaat. Seetõttu on Carradine lähedased nüüd palunud abi FBI-lt juhtunu uurimisel.

Kui näitleja oma hotellitoast pooduna leiti spekuleeriti esialgu enesetapu üle, seejärel tulid teatavaks detailid ebaõnnestunud seksimängu kohta. Edasi puhkes skandaal Carradine surnukeha kujutavate piltide avaldamise üle tai ajalehes, millele perekond teravalt reageeris. Tai politsei on tunnistanud, et nad ei kahtlusta ei roima ega enesetappu.

2003-l aastal lahutas staar end oma eelmisest abikaasast Marina Andersonist, kes kohtus teatas, et abieluprobleemide põhjuseks oli tema mehe alternatiivne seksuaalne käitumine. Viimase tõi teatavaks korrespondent Jerry Penacoli CNN-i shows “Larry King Live“.

Nüüd on aga järg uue teooria käes. Mis siis ikkagi juhtus tol saatuslikul õhtul kui David Carradine ei saabunud õhtusöögile koos ülejäänud filmimeeskonnaga filmi “Stretch” võtete ajal? David Carradine venna advokaat on nimelt teatanud CNN-le, et tema vend mõrvati Kung-fu sekti poolt. The Sun ja New York Post teatavad, et näitleja võidi mõrvata Kung-fu sekti poolt põhjusel, et Carradine läks liiga kaugele, uurides salajasi võitlussportide ühinguid.

“Carradine oli väga huvitatud salajaste ühenduste jälile saamisest ja nende uurimisest, mida iganes see ka ei tähenda,” ütles Jerry Penacoli CNN-i “Larry King Live”-s. “See tähendab seda, et see oli seotud võitlussportidega ja tema huviga nende vastu. Kahtluse puhul, et tegemist on kuriteoga, on see esimene, millele tähelepanu pöörata,” teatas Mark Geragos.