Nelli Eli (16) on Tartu neiu, kes juba lapsepõlvest peale on unistanud missivõistlustel osalemisest. Viimased kolm aastat modellindusega tegelenud kaunis noor neiu esindab Eestit Miss Freedom of the World 2012 konkursil, kuhu ta kandideeris puhtalt huvi pärast. Miss Freedom of the World 2012 konkurss leiab aset Kosovos ning algab 13. novembril. Võitja selgub aga 28.novembril.

Praegu elab Nelli Tartus ning õpib Kivilinna Gümnaasiumi 10. klassis. Peagi aga plaanib ta Tallinnasse kolida, et alustada seal iseseisvat elu. Suurimaks hobiks peab Nelli aga sporti. “Käin spordiklubis – jõusaalis ning erinevates rühmatreeningutes nagu BodyJam, Zumba, aeroobika, lisaks armastan tantsimist. Teine hobi, mille olen enda jaoks viimasel ajal avastanud, on kokkamine. Alates siis lihtsatest roogadest, lõpetades hõrkude dessertidega,” rääkis Nelli Buduaarile.

Kuna missindus on Nelli jaoks alati olnud suureks unistuseks, otsustas ta kandideerida Miss Freedom of the World 2012 konkursile. “Missivõistlused on minu arvates hea võimalus demonstreerida naiste ilu üle maailma. Ülemaailmsed iludusvõistlused teeb eriliseks minu arvates just see, et seal on esindatud väga palju erinevat naiseilu. Mõistagi ei ole Eesti tüdruk ja Türgi tüdruk välimuselt sarnased. Lisaks meeldib mulle see, et missivõistlused on väga glamuursed üritused, täis imeilusaid soenguid, kleite, kingi, tiaarasid.  Ühe tüdruku unistus. Iludusvõistlusel osalemine tähendab aga eelkõige seda, et ma esindan oma riiki väärikalt. Näitan maailmale, et Eestis elavad kaunid naised. See on ju sulatõsi ja mitte ainult meie kodanike arvates,” lubab Nelli endast võistlustel parima anda ning lisab veel: “Ma ei sõida sinna arvamusega, et ma pean võitma. Ei, üldsegi mitte. Pigem arvan, et saan sealt kordumatuid kogemusi ning ehk isegi avab see uusi uksi tulevikuks. Eks näis.”