Eesti ühel tuntuimail lauljal Anne Veskil on alati käed tööd täis ning kümme rauda tules – armastatud laulja esineb küll Soomes, küll Eestis ning pea alati jõuab Venemaale. Ohmygossip tegi Anne Veskiga intervjuu, kus kaunis artist räägib tulevikuplaanidest ning saame teada sedagi, et Uku Suviste astub koos temaga Venemaal kontserdilavale. Lähemalt juba aga järgnevas intervjuus…

Anne Veski, kuidas teil suvi möödus ja mida põnevat sellest meenutaksite?
Suvi möödus igati kenasti, oli mitmeid erinevaid vahvaid kontserte ja samuti sai ka puhata. Kontsertidest on raske isegi midagi esile tuua. Näiteks vahva oli retrofestival, kindlasti Raimond Paulsi kontserdil osalemine ja palju muud põnevaid esinemisi. Mis puhkusereisidesse puutub, siis vast tasuks erilisemalt ära mainida Horvaatia reisi. See oli senistest puhkusereisidest kuidagi erilisem.

Teil on uus laul “Kallis, kuula”. Elmari raadios tellitakse seda laulu iga päev soovisaates ja esimest nädalat on laul ka edetabelis sees. Kuidas see laul sündis?
Seda laulu kuulsin raadiost ja see hakkas mulle lihtsalt meeldima ja mõtlesin, et võiks sellest eestikeelse covery teha. Originaalis on selle laulu pealkiri “Monday morning”. Võtsin ühendust Elmari raadio peatoimetaja Owe Peterselliga kes on mulle ka varem toredaid laulutekste kirjutanud ja küsisin, et kas ta on nõus ka sellele laulule sõnad kirjutama. Owe Petersell oli nõus ja nii see laul sündis. Kuna alles hiljuti saabusime koju, siis pole jõudnud laulu populaarsusega veel ennast kurssi viia. Kui laul on juba nii populaarne, siis see teeb ainult rõõmu ja tahan Owele öelda suured tänud laulusõnade kirjutamise eest.

Kas lähemal ajal on tulekul veel mõni uus laul ja ehk on plaanis ka uus plaat presenteerida?
Uusi laule teeme ikka aeg-ajalt ja sai tehtud Ain Tammesson´ile ettepanek uus laul kirjutada. Kui läheb nagu plaanitud, siis on oodata rahulikumat laulu ja see tuleb duetina Ain Tammesson´iga. Anne Veski hittide kogumik tuli välja kuu aega tagasi Venemaal. Seal kogumikul on paljud tuntud laulud, nagu “Pašadi krutoi pavarot” ehk “Eilne päev” ja nii edasi.

Kas ja millal teid mõnes telekanalis näha saab?
24. oktoobril osalesin Venemaal miljonimängu saate salvestusel ja jõudsin 100 000 rublani. Millal see saade eetris on, ei oska veel öelda. Muudest esinemistest ei oska hetkel rääkida, pakkumisi on tehtud.

Millised esinemised on teil plaanis lähemal ajal ja aastavahetusel?

Sel nädalavahetusel esinen “Leiburi” sünnipäeval ja kindlasti üks tähtsam esinemine on 28. novembril Moskvas kus olen laval koos Uku Suvistega. Aastavahetusel esinen ikka uusaasta pidudel Tallinnas ja 1. jaanuaril sõidan Soome. Muid esinemisi on samuti ja nendest saab ülevaate minu koduleheküljel ja Facebookis.

Kui tihti te Facebookis olete?

Facebookis olen üldiselt väga harva. Ma ei ole eriline Facebooki huviline. Kui mul on oma fännidele uudiseid ja teateid edastada, siis need edastan ära.

[ot-gallery url=”gallery/anne-veski-osales-venemaa-miljonim%c3%a4ngus”]