Warner Music Group teatab oma veebilehel, et “Warner/Chappell Music, kompanii Warner Music Group rahvusvaheline muusikakirjastamise haru, sõlmis lepingu Los Angeleses baseeruva laulukirjutaja ja salvestusartisti Kerli Kõivuga,” vahendab Elu24.

“Kerli on õitsev talent, mitmekesine artist ja mõjukas laulukirjutaja, kelle muusikaalased võimed teevad temast hinnatud ja pikaaegse koostööpartneri erinevatele hitiloojatele. Ta on leidnud Warner/Chappellis täiusliku kodu ja ootame põnevusega, mil tema karjääri uutesse kõrgustesse aitame tõsta,” kommenteeris Warner/Chappell Musicu asepresident Greg Sowders.
 
WMG rõhutab, et muusikainimeste ammune lemmik Kerli, kelle lugu “Immortal” on Tim Burtoni filmi “Frankenweenie” soundtrackil, köidab fänne üle maailma. 2012. aasta septembris käis ta ASCAPi prestiižses Château Marouatte laulukirjutajate laagris, kus maailma parimad laulukirjutajad veetsid Prantsusmaal nädalapikkuse puhkuse.
 
Selle nädala alguses avaldas Kerli austraalia produtsent tyDi’ga koostöös valminud singli “Glow in the Dark” ning tema kauaoodatud teise stuudioalbumi avaldab plaadifirma Island Def Jam 2013. aasta kevadel.