Karl Madis räägib Ohmygossip’ile, et suvi ning sügis on olnud äärmiselt töised ning tegusad. “Tegin kokkuleppeid sügisesteks esinemisteks, aga nüüd on Eestis tööd nii palju, et pidin need esinemised edasi lükkama. Suvi oli ka väga töine ja juba suvel tekkis kahtlus, et ei õnnestu USA’sse sõita,” räägib Karl Madis, et kontserte soovitakse rohkem, kui ta anda jõuaks.

Karl Madis, mida põnevat möödunud suvest meenutaksite?
Kevadest on rohkem meenutada, kui käisin reisil USA’s. Chicagos, New Yorkis, Seattles ja veel kahes Euroopa linnas. Tegin kokkuleppeid sügisesteks esinemisteks, aga nüüd on Eestis tööd nii palju, et pidin need esinemised edasi lükkama. Suvi oli ka väga töine ja juba suvel tekkis kahtlus, et ei õnnestu USA’sse sõita.
 
Millised plaanid on lähemaks ajaks?
Kas te olete ka uusi laule lindistanud ja ehk on oodata- loota ka uut plaati?
Lähiajal peaks televisiooni jõudma ans. Karavani uus video meie uusimast laulust „Pahad tüdrukud“. Kuna pole aastaid videot teinud, siis oli üle pika aja jälle põnev kogemus.

Nagu ütlesin on meie viimane laul „Pahad tüdrukud“, aga kindlasti on plaanis laulda paar väga ilusat laulu lähiajal. Plaadist veel juttu ei ole, sest hetkel on väga keeruline kõik ise maksta ja toetajaid leida on võimatu.
 
Kas teid mõnda kodumaisesse telesarja pole mängima kutsutud ja kas oleksite nõus mõnes sarjas kaasa tegema kui pakkumine tuleks?

Pakkumine oleks kindlasti väga huvitav, aga kardan, et mul pole selleks aega ja kahtlen, kas minu näitlemisoskus heade näitlejate kõrval oleks nauditav. Samas ma ei kujuta ette, et kui õudne võiks olla ennast, kas iga päev või igal nädalal, teles vaadata.
 
Milliseid sarju te ise vaatate?
Mis parajasti ette satub, kui aega on. Kui hakata sarju jälgima, siis ei saa enam üldse teleri eest püsti. Sellepärast on minu sarjade vaatamine juhuslik. Huumorisaated ja loodussarjad on aga alati lemmikud.
 
Siiski, minu kõrva levis kuuldus, et te pidite ühes filmis mängima. Ehk räägite lähemalt?

Osalesin tõesti ühes rollis, aga tegin seal muusikat. Mängisin suupilli ja saksofoni, mängides ühe kuulsa kirjaniku vaimu. Mind võib ära tunda seal ainult muusika järgi.
 
Kas aastavahetuseks on esinemised juba paika pandud, kus teid esinemas näha saab?

Aastavahetus on veel lahtine, sest ootan mida ans. Karavanile pakutakse. Kui kindel pakkumine tuleb lähima kuu jooksul, siis anname teada, kus meie aastavahetus toimub. Kui ei, siis annan teada, kus mina ja Margus esineme.
 
Ehk on teil midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Järjekordselt on suur mure kahjuks,et „vale kasvab, tõde vaob“. Nii palju vassimist, valetamist ja mitte midagi tegemist hakkab varsti üle ääre ajama. Kardan, et see viib olukorrani, kus rahvas ei suuda seda enam taluda. Ja miks peakski?