Doris Daniel on 18-aastane Võru kaunitar, kes juba sellel neljapäeval, 18.oktoobril põrutab Hiina, et osaleda “Miss Bride Of The World” võistlusel. Nii modellinduse kui missindusega tegelev neiu räägib Ohmygossip’ile, et tulevikus paeluks teda hoopis amet, mis seotud abistamisega. “Ametialaselt ma veel täpselt ei tea, kelleks ma saada tahan, aga võib-olla on see seotud kellegi abistamisega, näiteks olen medõde.”

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Olen 18-aastane Võru tüdruk ning õpin Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumi viimases klassis.

Mis on teie hobid?
Mulle meeldib tantsida ja jooksmas käia. Muidugi tegelen ka natuke modellinduse ja missindusega.

Millal avastasite enda jaoks modellinduse ja missivõistlused? Kumb meeldib rohkem?

Modellindusega hakkasin juba väga noorelt tegelema, ei mäletagi täpselt kui noor ma olin. Alustasin Tartus moekoolis käimist, hiljem Põlvas. Osalesin mitmetel moeshow’del ja käisin pildistamistel. Ma arvan, et olin siis umbes 13-aastane. Missivalimistega alustasin 2011. aastal, käisin siis esimest korda Poolas võistlemas ja hiljem Singapuris. Rohkem meeldib mulle missivalimistel käimine, see on nii lahe, kui umbes 60-80 tüdrukut üle terve maailma saavad kokku, nad elavad suurepärast elu ning neile tutvustatakse kohalikku kultuuri.

Millistest missivõistlustest/millal olete osa võtnud? Mida peate oma suurimateks saavutusteks missinduses?

2011. aastal Miss Supranational võistlusel, 2012. aastal Miss Bride Of The World võistlusel. Muidugi olen võtnud osa ka Eesti missivalimistest ning võitnud Tallinnas Cathouses kevadmissi koha ning Õllesummeril võitsin Miss Aeroobika tiitli. Ma arvan, et võimalus minna oma kodumaad esindama mujale maailma, ongi minu jaoks suurim saavutus. Olen aidanud valida ka ise misse ja olnud žüriis klubis Cathouse, kus sai valitud Miss Valentine.

Kes on teie eeskujud nii misside, kui modellide hulgast?

Modellide hulgast meeldivad mulle näiteks: Adriana Lima ja Irina Shayk, kes on löönud laineid pesumodellidena. Missidest on mulle muljet avaldanud Karina Pinilla Corro, kes võitis 2010. Aastal Miss Supranational võistluse ning oli meie eeskujuks Poolas ka 2011. aastal. Minu arvates on ta väga kaunis ning jättis ka kõigile tüdrukutele super hea mulje.

Olete ka nüüd peagi missivõistlustele minemas… Palun rääkige sellest lähemalt.
Jah, sõidan nüüd juba 18.oktoobril võistlema Hiina. Võistlus toimub Hong Kongi juures asuval Macao saarel. Võistlus kannab nime „Miss Bride Of The World“ , mis toimus ka Singapuris, aga siis ei valitud meie seast võitjat, vaid see oli nagu „eelsoojendus“ õigeks võistluseks. Tüdrukuid on umbes 60 ning kõik tulevad oma riiki esindama uhkete pulmakleitidega. Kuna valitakse n-ö ülemaailma kauneim pruut (mis muidugi ei tähenda seda, et keegi peaks abielluma hakkama) on kõik tüdrukud valmis tiitli nimel andma endast kõik. Mina olen saanud võistluseks pulmakleidi tänu oma esindajale Tiina Jantsonile, kes mind võistlusele saadab. Muidugi lasin õmmelda ka rahvusvahelise sini-must-valge kleidi ning mul on veel väga palju kleite vaja kaasa võtta.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Mulle meeldib eelkõige kanda mugavaid riideid. Peol kannan muidugi alati kõrgeid kontsakingi. Stiil on mul väga erinev, vahepeal kannan värvikaid riideid, mõnikord aga ainult ühte tooni. Igapäevaselt koolis käies kannan teksaseid ja T-särke või pluuse. Kodus kannan retuuse või dresse ning nädalavahetustel väljas käies vahepeal kleite ja seelikuid. Kindlat isikut ei ole, kes mind inspireeriks, sest valin riided ikkagi enda mugavuse ja sobivuse järgi.

Kumba eelistate: kas 50 eset sekkarist või üks tunnustatud disainerilt?
Ma arvan, et eelistan pigem 50 eset sekkarist. Mida mitmekesisem on valik, seda lihtsam on ka otsust langetada mida selga panna. Muidugi pole mul midagi vastu ka disainerriiete vastu ja kannan neid hea meelega ;)

Milline on teie meelest suurim moeaps?

Kui naine kannab retuuse pükstena. Väga kole on vaadata, kui keegi kannab retuuse ja lühikest pluusi ning retuusid paistavad veel läbi.. Hirmus!

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Mul on väga palju lemmikehteid. Tegelikult on mul neid lausa liiga palju. Ma pole kunagi jõudnud kokku lugeda oma ehteid, sest neid on mul mitu riiulitäit. Ma pole eriti kulla ja hõbeda kandja, vaid mulle meeldivad pigem igasugused pikad kõrvarõngad ja muidugi kannan ma meeleldi pärleid.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Eesti mood on ilus. Meil on andekaid moeloojaid, kes oskavad oma tööd väga hästi teha.

Mis on teie meelest õnn ning mis teeb teid õnnelikuks? Millal viimati tõeliselt õnnelik olite?

Ma arvan, et õnn võib peituda väga väikestes asjades või tegemistes. Õnnelikuks teeb mind toredate ja sõbralike inimestega koos viibimine. Õnnelik saab olla siis, kui sind ümbritsevad positiivsed ja heasüdamlikud inimesed, kes sind kunagi alt ei vea ning kellele ei tuleks pähe valetada endale kalliks saanud inimestele. Valetamine on minu jaoks kõige raskem ja mul on väga raske andestada neile, kes on mulle silma-sisse valetanud. Ma arvan, et olen õnnelik iga päev, aga loodan, et tõeline õnn alles tuleb mind leidma.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

See küsimus on minu jaoks väga raske, sest stiilipidudel kannaksin ikka vastavat rõivast, isegi siis kui mulle see nii väga ei meeldiks.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…
Teksapüksid, valge topp, must seelik, valge triiksärk, armas ja soe kampsun.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada?

Ma arvan, et 10 aasta pärast olen ma loonud endale pere. Mul on üks laps ja armastav ja hooliv abikaasa. Ametialaselt ma veel täpselt ei tea, kelleks ma saada tahan, aga võib-olla on see seotud kellegi abistamisega, näiteks olen medõde.