Viimastel nädalatel on printsess Madeleine Manhattanil jalutanud ilma sigaretita sõrmede vahel. Konverentsil kandis ta mürkrohelist kleiti, mille vöö oli kõhu kohale tõstetud. Kui kuningas ja kuninganna shampuseklaase kokku lõid, siis valis Madeleine alkoholivaba variandi. Galakleidis pildil on selgelt näha väikest kõhtu. “Kuningas ja kuninganna lendasid New York’i. Madeleine on rase”, seisab rootsi nädalalehe SE&HÖR esikaanel.

Pärast rootsi printsessi viibimist ametlikul üritusel New York’is said alguse kuuldused, et Madeleine ja Chris O’Neill ootavad esimest last. Juhul kui kuuldused tõeks osutuvad, peab paar juba lähemas tulevikus ametlikult kihluma.

2-l oktoobril lendasid kuningas Carl Gustaf ja kuninganna Silvia New York’i, et tütrega kohtuda. Järgmisel päeval esines kuningas foorumil Green Summit – From Farm to Fork, millele järgnes galaõhtusöök luksuslikus hotellis Mandarin Oriental. Õhtusöögile oli kutsutud ka Madeleine, kelle saabumine ilmset elevust tekitas. “Tal on kõht ees, see räägib oma selget keelt,” ütleb üks kohalviibinud külalistest.

Õhtusöögil pakuti rootsi koka poolt valmistatud delikatesse, millede juurde Madeleine jõi alkoholivabu jooke. Ka paari toidukoti sisu on muutunud – tavapäraste toiduainete asemel ostavad Madeleine ja Chris tervislikke ökotooteid toidupoest Whole Foods.

“Kui Madeleine on rase, siis tuleb selle kohta varsti ametlik kinnitus, tõenäoliselt seoses kihlusega. Madde on ju 30 aastane, armastab Chris’i ja igatseb laste järele, nii et selles pole midagi imelikku kui nad pere loovad,” ütleb allikas nädalalehele.