Kaunis ja särav Soome fitness-staar ning Ohmygossip Couture’i üks Soome poolne reklaammodell Janni Hussi (21) on kõrvuni armunud. Neiu, kes on kodumaal oma suhete teemal püüdnud madalat profiili hoida, nõustus siiski hiljuti Iltalehti’ga oma suhtest üht-teist paljastama.

Janni räägib, et kohtus oma kallimaga ühiste tuttavate kaudu selle aasta juunis ning suhe arenes väga kiiresti. “Tema on nüüd küll see õige! Olen armastusest täitsa segi,” kirjeldab Janni Hussi oma tuliseid tundeid kuid lisab, et kihlusest on siiski veel vara rääkida: “Meie suhe on veel siiski noor ja toores.”

Jõulise, rikas, nägus ning NHL’i karjääri tegev jäähokimängija Lauri Korpikoski (26) on mänginud kaks aastat Arizonase Phoenix Coyotes organistasioonis. Janni ei oska öelda, millal ta täpselt oma poiss sõbrale Phoenixisse järgi läheb. “Sellel aastal võtsin õppimises akadeemilise pausi. Olen valmis Laurile järgnema. Ameerikas on hea treenida ja usun, et seal saab teha muudki sellist tööd, mis on kehalise liikumisega seotud,” arutleb Janni.

Janni elab Kouvolas aga Korpikoski on pesuehtne Turukas. “Jah, on küll murrete sedadus aga me saame üksteisest suurepäraselt aru,” naerab Janni. Noored armunud on külastanud ka üksteise vanemaid. “Minu isa on spordimees ning sportlik poiss-sõber on teretulnud,” räägib Janni.

“Sport on kindlasti üks asi, mis meid ühendab. Treenisime ka sel suvel palju koos. Lauri on aus Soome mees ja see sütitas mind,” ütleb Janni ning lisab, et Seiska poolt õhku visatud väide nagu tema oleks Lauri eelmise suhte lõhki ajanud ei vasta tõele. “Nii see ei olnud. Kui me kohtusime oli Lauri vaba mees.”

 


Galerii: © Ohmygossip Couture/ Mika Pulkkinen