Kristiina Heinmets võttis selle aasta märtsikuus vastu tööpakkumise TV3 meelelahutusrubriigi toimetajana. Lisaks lõi Kristiina ka oma PR ettevõtte, mis keskendub ainult moele. Kuigi Kristiina sukeldus hiljuti ettevõtlusmaailma, siis enamuse aja võtab praegu siiski töö TV3s.

“Minu ettev?te on alles lapsekingades, aga Eestis ei olnud varem ainult moele keskendunud PR ettevõtet ja seetõttu ongi see minu jaoks uus ja huvitav väljakutse,” räägib Kristiina Buduaarile.

“Suurema osa ajast võtab siiski töö TV3 laupäevase meelelahutusrubriigi toimetamisega seoses ja uus amet uudiste naispere stilistina,” naudib Kristiina oma tööd täiel rinnal.

“Mood on olnud oluliseks osaks minu elust 20 aastat ja suur osa selle valdkonna inimesi on minu pikaajalised s?brad. TV3 uudised on ainuke telekanal Eestis, mis kajastab Eesti moe-, kultuuri-, teatri-, filmiuudiseid CNNilikult kiirelt ja päevakajaliselt. Mul on väga hea anda oma panus sellesse, sest uudiste aeg on piiratud.”

Nagu iga uue ameti puhul ikka, on ka Kristiina väga palju uut ja huvitavat juurde õppinud. Palju annab ka võimalus teha koostööd toredate ja professionaalsete inimestega. “Ma olen kokku puutunud ääretult meeldivate ja professionaalsete inimestega, kellega koostööd teha on inspireeriv. Pigem olen kohanenud uudiste reeglitega ja kiirusega ning esimesed tehnilised õppetunnid on kätte saadud.”