“Päike, rand, kümned tuhanded pealtvaatajad kontserdil ja lemmiktöö. Minu jaoks kestab siiamaani suvi, sest paigad kus oleme on küllaltki soojad päevitamiseks,” räägib Madonna tiimis olev Eesti noormees Jaan Roose Ohmygossip’ile.

Jaan Roose, kuidas teie suvi möödus, mida põnevat meenutate?
Päike, rand, kümned tuhanded pealtvaatajad kontserdil ja lemmiktöö. Minu jaoks kestab siiamaani suvi, sest paigad kus oleme on küllaltki soojad päevitamiseks.

Te läksite 16. septembril kella 11 paiku magama, kas on tihti nii et magate päevasel ajal ja töötate öösel?

Kell siin oli 4 am hommikul (naerdes-toim.). Öösel meil tööd kindlasti ei toimu. Päeval töö, öösel muu, oleneb kas puhke-või reisipäev. Tavaline asi. Kui paljud noored lähevad vara magama?

Millised esinemised ootavad teid koos Madonnaga ees lähemal ajal ja kas selle tarvis on tulnud ette valmistada ka suisa eluohtlikke trikke?
Põhja-Ameerika on hetke seisuga. Ja siis Lõuna-Ameerika. Show on alati sama, miski ei muutu. Show iseenesest on eluohtlik meile kõigile. Kõik me teeme ohtlike elemente laval.
 
Kui kauaks te Madonna tiimi tantsupoisiks jääte, kas on juba lepinguline koostöö kestvus teada?

Lepinguline koostöö on umbes nagu tavaline – alati kuupäevaliselt lepingus kirja. Nagu lepingus kirjas ja tuur planeeritud, kuni viimase kontserdini, mis toimub 22.detsembril ja siis meie teed lähevad lahku.

Milline on Madonna lemmiksöök ja jook ning millist sööki- jooki ta ei võta suu sissegi?

Ei tea tõesti ja mind pole kunagi huvitanud see.

Kas te olete Madonna pool kodus ka käinud, või ei kutsu ta oma tiimist kedagi oma koju?

Ikka olen. Me oleme MDNA pere, ehk hoiame kokku.

Kas Madonna kuulab ära ka näiteks teie arvamuse ja ettepaneku või ütleb nii, et nii peab tegema ja kõik?
Kuulab, võib vabalt suhelda, vaielda temaga. Seoses tööga, peab ikka seda tegema, mida tööandja nõuab.

Kui Eestis kingitakse näiteks superstaaridele sülem lilli igal kontserdil, siis kas ka Madonna mattub peale kontserti lillede alla, või pole välismaal kombeks artistidele lilli kinkida?

Pole tavaks ning see ei ole õige show selle jaoks. Tal poleks aega lilli korjata pärast kontserdit.. Tuleb koheselt lahkuda ja meeskonnal lava kiiresti järgmisesse linna transportida. Need lilled ei jääks ellu kontserdi lõpuni ja vaevalt inimesele meeldiks seista 40 – 70 tuhande inimese seas lillekesega paari tunni vältel.

Teie tulevikuplaanid?
Slacklife!

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Tuleb rohkem tegutseda kui unistada!

Loe lisaks:
Eksklusiivne intervjuu Jaan Roosega ehk Eesti noormees popartist Madonna tiimis
Ohmygossip’ol õnnestus kontakti saada Eesti slacklingu-meistri Jaan Roosega, kelle Madonna isiklikult valis oma turnee-meeskonnaga ühinema. “Sellel suvel toimub turnee Euroopas. Seejärel sügisest Põhja-Ameerikas, Lõuna-Ameerika jne. Praegu tuuri ajal on tantsu ja harjutamist ainult show päevadel, heliproovi ajal. Ülejäänud päevad reisime ja puhkame,” paljastab Roose oma suveplaane.