Sel aastal pürgib superstaariks ka Kaspar-Ikevald Rannap, kes on eelnevate „Eesti otsib superstaari“ hooaegade kohtuniku Rein Rannapi poeg. Ometi tunnistab Kaspar- Ikevald Ohmygossip’ile, et kuulus isa on talle saates pigem takistuseks, kui eeliseks.

„Kui teised saavad saatesse tulla kui “puhtad lehed,“ siis mina veidi isegi kartsin – kas hakatakse seda nüüd nina alla hõõruma ja norima. Eks see ole mingis mõttes arusaadav, sest ta on peaaegu, et legend Eesti muusikas,“ ei saa noor laulja pahaks panna kohtunike suuri ootsusi ning kaasvõistlejate väikest kadedusenooti.
 
„Ma väga austan ja hindan oma isa – seda kes ta on ning mida ta on loonud,“ tunneb Kaspar-Ikevald Rannap uhkust oma isa üle. Ometi tõdeb ta, et pidev isaga võrdlus on nii väsitav kui ka raske. “Edukate vanematega inimestel on siiski üpris raske sammuda kellegi varjus. Eriti kui tegutsetakse samas valdkonnas, kus pead pidevalt oma suunda leidma, siis on üpris keeruline kui igal sammul otsitakse seoseid kahe vahel.“ Ikevald ise leiab, et võrdluseks pole aga põhjust kuna tema ja isa tegutsevad küll samas valdkonnas, kuid erinevas võtmes. „Lõpuks on ikkagi nii, et mina ja mu isa oleme väga erinevaid – tema on klassikaline pianist ja helilooja ning mina olen laulja!“

Noor Rannap tunnistab, et väga suurte lootuste või sihtideg ta saatesse ei tulnud, pigem uudishimust ja soovist saada kogemusi. „Sellel aastal tulin saatesse pigem uudishimust, et teada saada, kuidas saate tegemine käib, millised on saatetegemise telgitagused jms. Lisaks, olen näinud, kuidas mitmed saates osalenud tuttavad on saanud palju esinemisi ning kajastus on pikemas plaanis aidanud ka loomingu levikule kaasa,“ leiab Kaspar, et võit üksi ei ole eesmärk vaid supersataari saade võib talle ja ta bändile pikas persepektiivis palju edu tuua. „Ka selle aasta osalejatest on näha, et mitmed osalejatest on bändide solistid, kahjuks on bändidel üpris vähe väljundit telekas ning sellised bändivõistlused teles puuduvad üldse,“ kurvastab Kaspar-Ikevald, et pole saadet, kus oleks võimalik osaleda kogu oma bändiga.
 
Rääkides aga Ikevaldi bändist teatab noormees pisut salalikult, et on hiljuti lõpetanud tegevuse ansambliga „Ketikoerad“ ning peagi tuleb välja uus looming uue koosseisuga.

Tulles aga tagasi saate juurde räägib Kaspar, et on realist ja teadvustab, et tegemist on siiski saatega, mitte laulukonkursiga. „Seega annan endast parima igal sammul ning otseselt ma midagi ei oota ega looda. Eriti arvestades minu teistsugust olukorda, siis kohtunikud ei pruugi mind edasi lasta,“ jääb Ikevald taaskord tagasihoidlikuks ega julge ennast veel näiteks finaalis näha.
 
Lisaks toob ta välja tõsiasja, et on ka ise aastaid korraldanud erinevaid võitslusi ning nüüd on põnev olla vastupidises rollis. „Olles korraldanud 3 aastat erinevaid võistlusi BändCämpiga, siis on tore olla vahelduseks ise võistleja rollis. Üks ootus on veel see, et saada aru, kuidas käib saate tegemine, sest kunagi ehk teeme BändCämpiga üldse bändi saate ära,“ on Kaspar-Ikevaldil siiski lennukad mõtted peas.
 
Väga oluliseks plussiks saates osalemise juures peab aga Ikevald võimalust saada tuttavaks ning musitseerida erinevate toredate talentidega.

Lõpetuseks küsisime, kes on Kaspar-Ikevaldi eeskujud nii Eestist, kui välismaalt? „Maailmas on minu eeskujudeks Freddie Mercury, Jimmy Hendrix, Dave Grohl (Foo Fighters ja Nirvana), Janis Joplin, Jon Bon Jovi, Stevie Wonder ja paljud teised. Võiks veel vabalt pikalt-pikalt arutelu jätkata,“ tunnistab, et laias maailmas on tal eeskujusid palju. Aga ka meie väikeses Eestis on Kasparil omad lemmikud olemas: :)“

„Eestis on eeskujusid samuti mitmed, eriti tooksin välja siin Ewerti ja draakonid ning eriti nende manageri Toomas Olljumi, kes on Eesti muusikatööstuse mõttes väga olulised sammud teinud ära maailma kontekstis!“