“Kõige suuremaks hobiks on mul hetkel kujunenud õmblemine. Suurt huvi valmistab enda võimete proovile panek ja oskuste parandamine selles vallas. Sellega saan ka rahuldada vajadust omada uusi ning ilusaid riideid,” räägib blogija Cärol Ott Ohmygossip’ile.

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Olen 17-aastane tütarlaps Tallinnast. Rõõmsameelne, kuid veidi tagashoidlik. Naudin loomingulisi tegevusi. Nooremana soovisin isegi kunstnikuks saada, kuid ilmselt nii osav ma siiski pole. Viimasel ajal on järjest enam hakanud huvitama mood ja kõik sellega seonduv. Käin Tallinna Pääsküla Gümnaasiumis ning huviringidesse kahjuks hetke töömahuga ei jõua. Väiksena sai siiski proovitud kunstiringis käimist.
 
Mis on teie hobid?
Kõige suuremaks hobiks on mul hetkel kujunenud õmblemine. Suurt huvi valmistab enda võimete proovile panek ja oskuste parandamine selles vallas. Sellega saan ka rahuldada vajadust omada uusi ning ilusaid riideid. Kuid väga tähtsaks hobiks pean ka fotograafiat. Hea meelega rooman vahel metsas, et jäädvustada mõnda huvitavat elukat või turnin kõrgustes, et saada korralik panoraamfoto.
 
Mitu tundi veedate umbes päevast arvutis?
Arvutitundide arv oleneb täielikult hooajast. Suvel saab harvemini arvutit kätte võetud, kuid sumedatel sügisõhtutel võib ikka päris mitu tundi kuluda interneti avarustes.
 
Mida arvate online poodidest – usaldate või mitte? Kui tihti ise interneti vahendusel välismaal midagi ostnud olete?

Online poodidega on mul hetkel veel üsnagi vaiksed suhted. Tihti loen teiste positiivseid kogemusi tellimisega, kuid ise pole veel julenud proovi teha. Kuid ühel päeval tuleb see igatahes kätte võtta, sest Eesti poodides pole veel nii mitmekesine valik, kui on see välismaal.
 
Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Oma stiili ma väga rühmitada ei oska, sest kõik oleneb ikka tujust ja olust. Kuid eelistan siiski naiselikumat stiili – seelikuid, kleite. Kuid ka nende kahe puhul peaksin silmas nooruslikumat aksenti. Samas tekib vahel tuju kanda ka midagi täiesti pöörast. Põhilist inspiratsiooni ammutan ma moeblogidest. Seal võib kohata stiile seinast seina ja koguda ideid erinevateks outfittideks. Samuti ei saa ka unustada tänavapilti. Olgugi, et poed pole just kõige mitmekesisemad siis eestlased suudavad pakkuda huvitavaid riietumisstiile.
 
Kumba eelistate: kas 50 eset sekkarist või üks tunnustatud disainerilt?

Pigem eelistaksin mõnda tuntud disaineri eset. Kuigi ma olen suur sekkari fänn siis sealt ostetud kaup tuleb ja läheb. Mõnda aega kannan ja kui jääb seisma kappi siis võib jälle uuele ringile anda või ära visata. Vähemalt pole eriti kahju. Omades disaneri eset püsiks see ilmselt kaua mu kapis ning saaksin seda imetleda pikalt.
 
Milline on teie meelest suurim moeaps?
Värvilised sokid ning baleriinad – 12-13 aastasena olin ka mina kahjuks üks selle kombinatsiooni kandjatest ja tagantjärele vaadates tundub päris õudne. Teiseks suurimaks apsuks pean kindlasti liiga lühikesi seelikuid. Käies õhtuti ringi võib näha päris palju noori neide kellel pea-aegu, et pesu juba välja paistmas seeliku alt. Kas see on tõesti siis atraktiivseks tegev?
 
On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?
Läbi aegade lemmikut mul veel pole, kuid hetke lemmikuteks pean valgetest kristallidest statement necklace’i, kahte isa kella (just nimelt isa oma, pidevalt laenan neid temalt).
 
Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?
Arvan, et Eesti mood on tõusuteel. Hea, et Eestis on oma disainerite moebrände, kes on saavutanud suure poolehoiu ostlejate seas. Äkki tulevikus võib Eesti brändid leida samalt latilt isegi Prantsusmaa või mõne muu maa omadega. Moekonkursse on samuti järjest enam. Kevadeti võib endale enamus nädalavahetusi ära broneerida erinevate konkurside külastustega.
 
Millised nö “parameetrid” on kaunil naisel? Millised eestlannad on teie meelest tõelised kompvekid?
Kaunis naine on kindlasti enesekindel. Ta teab, mida ta on väärt, kuid pole samas liialt egoistlik. Kaunis naine teab oma keha plusse ja miinuseid ning oskab neist parima välja tuua. Kindlasti ta hoolitseb enda eest ning kannab enda figuurile sobivaid riideid. Eestlannade seas on palju kompvekke, kui tuua välja mõni nimi siis – Liisi Eesmaa, Karolin Kuusik ning igavesti noor Anu Saagim.
 
Meigita väljaminek – tabu või mitte?
Meigita väljas käimist ei pea tabuks, kui tunned end nii hästi, siis miks ka mitte. Lisaks kõigele muule on see ka näonahale kasulik.
 
Millised on teie lemmikuimad ilutooted? Kui tihti täiendate oma iluvarusid uute, seni proovimata toodetega?

Kahjuks hetkel lemmikuid pole ilutoodete seas, kuid olen siiski rahul asjadega, mida igapäevaselt kasutan. Üldjuhul katsetan siis uusi tooteid, kui vana on juba otsakorral. On ka erandeid muidugi, kui hakkab poelettidelt midagi huvitavat silma.
 
Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Ilmselt hetkel pean iga uue ja raskema asja õmblemist jällegi uueks saavutuseks ning kui tehtud asi istub hästi seljas siis see teeb meelegi rõõmsaks. Suuremaid saavutusi veel olnud pole.
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…
Ära iial ütle iial, kuid ilmselt ei kannaks ma erinevaid erkroosast lateksist asju. Samuti pole kunagi mu lemmikuteks olnud velvetpüksid/pintsakud. Rohkem asju välja ei oska tuua.
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…
See pole küll minu dikteerida, mis peaks kellelgi olema, kuid mõned eelistused oleks siiski:
 1. Pidulik kleit, mitte just pikk, kuid selline mida kanda erinevatel suveüritustel või õhtusöögil kallimaga.
 2. Seelik, millega tunned end tõelise naisena.
 3. Teksad (olenevalt maitsest kas skinny, straight cut või mõni muud), mida kanda siis igapäevaselt.
 4. See pole küll rõivaese, kuid ühed korralikud kõrged kontsad ei saa puududa kapist.
 5. Mugav/pehme riietus, millega on hea kodus olla.
 
Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Värvid toovad meie riietesse elu ning ilma nendeta igapäevaselt hakkama ei saa. Samuti aitavad need ka tujusid väljendada. Oma hetke lemmikuteks pean kreemikat või elevandiluu karva valget, mündivärvi ning veinipunast. Kuid samas on ka palju teisi värve mis väga meeldivad neile kolmele lisaks.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?
Kümne aasta pärast näen end disainer/stilistina, kui kõik hästi läheb. See on amet, mille poole püüdlen ning loodan, et see saab ka teoks. Kuid eks raske töö viib üljuhul eesmärkidele lähemale.
 
Mis on teie meelest õnn ja mis teeb teid õnnelikuks?
Minu meelest on õnn lähedased inimesed ning hea tervis. Inimesena vajavad k&o
tilde;ik endale kedagi, kellele toetuda rasketel hetkedel ning jagada ka rõõmu. Kuid elus on palju kergem läbi lüüa kui sul on hea tervis. Mind teevad õnnelikuks minu perekond ja sõbrad, kelleta ma hakkama ei saaks.
 
Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

6. septembril sai minu blogi kolme aastaseks. Ise ka imestan, et see arv juba nii suur on. Alguses sai ju tehtud blogi lihtsalt sellepärast, et oma igapäevamõtetest rääkida, aga nüüd on blogi põhiliselt foto- ning huvidepõhine. Kuid blogi algusesse tagasi vaadates on sealsed tekstid küll parajad puberteedieas nooriku omad, aga eks aastatega kasvab ka mõistus. Kõige parem on blogimise juures ilmselt tagasiside. Vahel, kui keegi lisab mõne armsa kommentaari, on terve õhtu kohe palju parem tuju. Lisaks on ka hea jagada teistega DIY ideid jne. Minu blogi saab külastada aadressil www.caruulavida.blogspot.com.
 
Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

Tegelikult neid veebisaite ma igapäevaselt ei külasta, kuid tõin nad siiski ühtede lemmikutena välja. Tavaliselt vaatan ma bloggeri feed’is olevad blogiuuendused iga päev läbi, nii ei pea igat lehte eralid külastama.
 
 1. http://kanal5.se/365days
 2. http://blog.nelly.com/fannylyckman/
 3. http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
 4. http://letherspeak.blogspot.com/
 5. http://cicucoco.blogspot.com/


Cärol Ott (Pildid: caruulavida.blogspot.com)