Kui Katie Holmes ja Tom Cruise suvel lahku läksid, sai Katie tütre ainuhooldusõiguse. Nüüd on Cruise’i tabanud uus ränk hoop. Nimelt väitvat Katie, et ta pole Suri bioloogiline isa, kirjutab Hänt Bild. “Cruise sattus raevu kui ta sellest kuulis ja ei tea, mida teha. Katie jaoks on see täiuslik kättemaks!”

Juba siis kui Suri Cruise 2006-l aastal sündis, levisid kuuldused, et Tom Cruise pole tema bioloogiline isa. Oli neid, kes leidsid, et Suri’l on asiaatlikud näojooned, teiste arvates oli ta Katie endise poiss-sõbra Chris Klein’i koopia.

Tom Cruise ei saanud bioloogilisi lapsi ei esimese abikaasa Mimi Rogers’iga ega Nicole Kidman’iga, kellega koos ta adopteeris tütre Isabella (19) ja poeg Connor’i (17).

Cruise”i suurim hirm olevat, et vanemaks saades tahab Suri tõde teada. “On väga võimalik, et millalgi soovib ta teha isadustesti,” ütleb arst ja psühholoog Terry Lyles tabloidile National Enquirer.

Väidetavalt tunneb Katie Holmes suurt kergendust, et tõde päevavalgele on tulnud ja suhtleb nüüd tihedalt oma advokaadi Jonathan Wolfe’iga. Eelmisel nädalal nähti paari koos romantilist õhtusööki nautimas ning lahku minnes suudlemas.