“Masu on ikka päris räige, vähemalt Tallinna kesklinnas. Eile, kui õhtuhämaruses autot tankisin, tuli mu juurde üks mees ja esitas oma lihtsa nõude: „Kuule, anna mulle oma rahakott!“ Ma loomulikult ei andnud ja ta ütles, et ma pidavat seda kahetsema. Eks siis näeb, mis koletud asjad minuga juhtuma hakkavad nüüd, mil ma polnud nõus vabatahtlikult oma rahast loobuma,” kirjutab Marge Rahu Buduaaris.

“Umbes poole aasta eest löödi öösel sisse mu autoaken, et  tagaistmelt varastada mu vanad trennitossud. Suur peavalu mulle-väike ja odav saak vargale! 2 kuud tagasi murti Tallinna kesklinnas taas mu autosse ja viidi ära kõik, mis sealt võtta oli. Lisaks kõigele ka minu lemmikud, suured kuldsed Richmondi päikeseprillid. Täna leidsin postkastist kirja politseilt, kus teatati, et selle loo uurimine on lõpetatud. Eks ma siis homme helistan ja uurin, miks enam vargust edasi ei uurita. Ju see umbes 100 000-kroonine riisumine on liiga väike ja ebaoluline võrreldes kõige sellega, mis meie kuritegelikus ühiskonnas iga päev toimub,” on Marge murelik.

“Avaldan kaastunnet ka vargale või tema sõbrannale, kes nüüd neid prille kannab – ma ei oska ette kujutadagi seda ebamugavat tunnet, mida võib põhjustada varastatud asja kandmine ja teadmine, et omanik võib selle ära tunda,” saadab Marge vargale online-teate.