Lauluga “Ma võtsin viina” tuntust kogunud Igor Maasik ehk Onu Bella on viimasel ajal sulesepaks hakanud. Hiljuti lõpetas ta oma kolmanda raamatu kirjutamise. “Lõpetasin kolmanda raamatu kirjutamise. Teose esialgne pealkiri on “Onu Bella dekameron”. Võib öelda, et olen teinud tugevasti tööd ning olnud pool aega linnas ja pool aega linnast ära,” räägib Igor Maasik Gossip.ee’le.

Onu Bella alias Igor Maasik, mida põnevat on sel suvel juba tehtud ja mis teoksil?
Lõpetasin kolmanda raamatu kirjutamise. Teose esialgne pealkiri on “Onu Bella dekameron”. Omajagu aega on kulunud ka tööks meelelahutusmaailmas. Võib öelda, et olen teinud tugevasti tööd ning olnud pool aega linnas ja pool aega linnast ära.

Seoses 50. juubeliga ilmus teil ka raamat. Kui suur on selle tiraaž ja kust seda huvilised osta saavad?

Minu raamatute üllitamine ei ole seotud septembrikuise sünnipäevaga, vaid kirjastuse ja minu töögraafikuga. Tiraaž on lepinguliselt paika pandud ning pole mõeldud avalikustamiseks. Raamatuid saab osta üldjuhul raamatukauplustest.

“Lauluga maale” saates oli näha teid mõni aeg tagasi Põlva raadios Marta. Kui kaua olete seal töötanud juba ja millistel päevadel on teie juhitav saade seal eetris?

Põlva raadios Marta olen töötanud aastaid – raadiojaama avamisest alates. Programm on eetris pühapäeviti ja kordussaatena esmaspäeviti.
 
Kas teil pole plaanis enda lauludega plaati välja anda ning mitu plaati te siiani olete välja andnud?
Eelmise aasta lõpus ilmus heli- ja videokandja sarjast “Eesti Kullafond”. Ilmunud on 2 CD plaati ja 5 kassettalbumit.
 
Eurovisioonil võitis Ott Lepland Eestile 6. koha. Kuidas te selle tulemusega rahule jäite ja mida te Eurovisioonist isiklikult arvate?

Ma ei müstifitseeri Eurovisiooni. Igasugused lauluvõistlused on subjektiivsuse kõige drastilisemad taimelavad.
 
Kuidas suhtute “Teeme ära” talgupäeva ja kas te ise ka osalesite sel heakorrapäeval?

Igasugused kampaaniad on õnneks käinud minust suure kaarega mööda. Neid korraldatakse selleks, et ära teha kellegi tegemata jäänud töö ning korraldajad, tänu nutikale ideele, saaksid teenida.

Tulevikuplaanid?

Ei pea vajalikuks tulevikuplaane avaldada.
 
Kas teil on ka midagi südamel, mida sooviksite ära öelda?
Ei ole.

On kuulda olnud et te oskate teha head koduveini, ehk annate retsepti selle tegemise kohta?
Koduveinide valmistamisest saab lugeda “Onu Bella koduperemehe nipiraamatust”. Veel saadaval hästivarustatud raamatupoodides. Võib ka laenutada raamatukogust.

Teie lemmikute hulka kuuluvad ka kassid, kui palju on teil endal kasse koduses majapidamises olnud ja kuidas suhtute kodututesse kassidesse?
Kassidest saab lugeda samuti eelpool nimetatud raamatust. Kodututesse kassidesse suhtun kaastundega.